• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Morris, Michelle















- Φιλμογραφία:

Date and Switch (2014)Υπεύθυνος Cast   

Jessabelle - Φαντάσματα (2014)Υπεύθυνος Cast   

Rapture-Palooza (2013)Υπεύθυνος Cast   

You`re Next - Είσαι ο Επόμενος (2011)Υπεύθυνος Cast   

Brotherhood - Η Αδελφότητα (2010)Υπεύθυνος Cast   

The King of Fighters - King of Fighters (2010)Υπεύθυνος Cast   

Terra - Η Μάχη της Γης (2007)Υπεύθυνος Cast   

Feast - Εδεσμα (2005)Υπεύθυνος Cast   

Mr. & Mrs. Smith (2005)Υπεύθυνος Cast   

Honey (2003)Υπεύθυνος Cast   

Big Fat Liar - Πολύ Χοντρός Ψεύτης (2002)Υπεύθυνος Cast   

The Third Wheel - Επίδοξος Εραστής (2002)Υπεύθυνος Cast   

American Pie 2 (2001)Υπεύθυνος Cast   

Donnie Darko - Ντόνι Ντάρκο (2001)Υπεύθυνος Cast   

The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy - Το Κλαμπ των Ερωτοχτυπημένων (2000)Υπεύθυνος Cast