• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Morales, Esai






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 01 Οκτωβρίου 1962
- Τόπος Γέννησης: Brooklyn, New York, USA
- Ύψος: 178 cm.



- Φιλμογραφία:

Spare Parts - Δεσμοί Ζωής (2015)Ηθοποιός ....Pablo Santillan 

Gun Hill Road (2011)Ηθοποιός ....Enrique 

La Linea - Κόκκινη Γραμμή (2009)Ηθοποιός ....Pelon 

Fast Food Nation (2006)Ηθοποιός ....Tony 

My Family - Η Οικογένεια μου (1995)Ηθοποιός ....Jesus `Chucho` Sanchez 

Rapa Nui - Rapa-Nui: Το Νησί του Πάσχα (1994)Ηθοποιός ....Make 

La Bamba - Λα Μπάμπα (1987)Ηθοποιός ....Bob Morales 

The Principal - Οι Απειθάρχητοι (1987)Ηθοποιός ....Raymi Rojas 

Bad Boys - Ανήλικα Καθάρματα (1983)Ηθοποιός ....Paco Moreno 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.