• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Moore, Mandy



- Πραγματικό Όνομα:

Amanda Leigh Moore


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 10 Απριλίου 1984
- Τόπος Γέννησης: Nashua, New Hampshire, USA
- Ύψος: 178 cm.



- Φιλμογραφία:

The Darkest Minds - Σκοτεινές Δυνάμεις (2018)Ηθοποιός ....Cate 

47 Meters Down (2016)Ηθοποιός ....Lisa 

Hotel Noir - Ραντεβού με τον Εκτελεστή μου (2012)Ηθοποιός ....Evangeline Lundy 

Love, Wedding, Marriage (2011)Ηθοποιός ....Ava 

Swinging with the Finkels - Ανταλλαγή Ζευγαριών (2011)Ηθοποιός ....Ellie Finkel 

Tangled - Μαλλιά Κουβάρια (2010)Ηθοποιός ....Rapunzel (φωνή) 

Because I Said So - Η Μάνα Εχει Πάντα Δίκιο (2007)Ηθοποιός ....Milly Wilder 

Dedication - Αφοσίωση (2007)Ηθοποιός ....Lucy Reilly 

License to Wed - Αδεια Γάμου (2007)Ηθοποιός ....Sadie Jones 

American Dreamz (2006)Ηθοποιός ....Sally Kendoo 

Brother Bear 2 - Ο Αδελφός μου ο Αρκούδος 2 (2006)Ηθοποιός ....Nita (φωνή) 

Southland Tales - Ιστορίες από το Τέλος του Κόσμου (2006)Ηθοποιός ....Madeline Frost Santaros 

Racing Stripes - Στράιπς, ο Πρωταθλητής (2005)Ηθοποιός ....Sandy (φωνή) 

Romance & Cigarettes - Απιστίες & Τσιγάρα (2005)Ηθοποιός ....Baby Murder 

Chasing Liberty - Η Κόρη του Προέδρου (2004)Ηθοποιός ....Anna Foster 

Saved! (2004)Ηθοποιός ....Hilary Faye 

How to Deal - Στα Δύσκολα σε Θέλω (2003)Ηθοποιός ....Halley Martin 

A Walk to Remember - Κεραυνοβόλος Ερωτας (2002)Ηθοποιός ....Jamie Elizabeth Sullivan 

Try Seventeen - Τρελές Φαντασιώσεις (2002)Ηθοποιός ....Lisa 

Dr. Dolittle 2 - Ο Γιατρός Ξανατρελάθηκε (2001)Ηθοποιός ....αρκουδάκι (φωνή) 

The Princess Diaries - Το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας (2001)Ηθοποιός ....Lana Thomas 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.