• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22160
  • Αριθμός συν/τών: 758812
  • Πρόγραμμα 282 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Monroe, Marilyn



- Πραγματικό Όνομα:

Norma Jean Mortensen


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 01 Ιουνίου 1926
- Τόπος Γέννησης: Los Angeles, California, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 05 Αυγούστου 1962
- Ύψος: 166 cm.


- Φιλμογραφία:

Love, Marilyn (2012)Ηθοποιός ....η ίδια (αρχείο) 

Bigger Stronger Faster* - Πιο Πολύ, πιο Δυνατά, πιο Μακριά (2008)Ηθοποιός ....η ίδια 

Ayn Rand: A Sense of Life (1997)Ηθοποιός ....η ίδια 

L.A. Confidential - Λος Αντζελες: Εμπιστευτικό (1997)Ηθοποιός ....η ίδια (αρχείο) 

La Famiglia - Η Οικογένεια (1987)Ηθοποιός ....η ίδια (αρχείο) 

Volunteers - Εθελοντές (1985)Ηθοποιός ....η ίδια (αρχείο) 

The Misfits - Οι Αταίριαστοι (1961)Ηθοποιός ....Roslyn Taber 

Let`s Make Love - Ελα ν`Αγαπηθούμε (1960)Ηθοποιός ....Amanda Dell 

Some Like it Hot - Μερικοί το Προτιμούν Καυτό (1959)Ηθοποιός ....Sugar Kane Kowalczyk 

The Prince and the Showgirl - Ο Πρίγκιπας και η Χορεύτρια (1957)Ηθοποιός ....Elsie Marina 

"Παραγωγός   

Bus Stop - Στάση Λεωφορείου (1956)Ηθοποιός ....Cherie 

The Seven Year Itch - Επτά Χρόνια Φαγούρα (1955)Ηθοποιός ....η κοπέλα 

River of No Return - Ποτάμι Χωρίς Επιστροφή (1954)Ηθοποιός ....Kay Weston 

There`s No Business Like Show Business - Ο Χορός Είν` η Ζωή μου (1954)Ηθοποιός ....Victoria `Vicky` Hoffman 

Gentlemen Prefer Blondes - Οι Ανδρες Προτιμούν τις Ξανθιές (1953)Ηθοποιός ....Lorelei Lee 

How to Marry a Millionaire - Πώς να Παντρευτείτε εναν Εκατομμυριούχο (1953)Ηθοποιός ....Pola Debevoise 

Niagara - Νιαγάρας (1953)Ηθοποιός ....Rose Loomis 

Clash by Night - Δεν Αξιζε να μ` Αγαπήσεις (1952)Ηθοποιός ....Peggy 

Don`t Bother to Knock - Φλογισμένα Χείλη (1952)Ηθοποιός ....Nell Forbes 

Monkey Business - Ο Βαρνάβας, η Εντβίνα, η Μαϊμού και το Μπογκομόλετς (1952)Ηθοποιός ....Lois Laurel 

O. Henry`s Full House - Το Τελευταίο Φύλλο (1952)Ηθοποιός ....περαστική 

All About Eve - Ολα για την Εύα (1950)Ηθοποιός ....Claudia Caswell 

The Asphalt Jungle - Η Ζούγκλα της Ασφάλτου (1950)Ηθοποιός ....Angela Phinlay 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.