• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

McGillis, Kelly



- Πραγματικό Όνομα:

Kelly Ann McGillis


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Ιουλίου 1957
- Τόπος Γέννησης: Newport Beach, California, USA
- Ύψος: 178 cm.



- Φιλμογραφία:

We Are What We Are (2013)Ηθοποιός ....Marge 

The Innkeepers (2011)Ηθοποιός ....Leanne Rease-Jones 

At First Sight - Με την Πρώτη Ματιά (1999)Ηθοποιός ....Jennie Adamson 

North - Ζητούνται Γονείς (1994)Ηθοποιός ....άμις 

The Babe - Μπέιμπ (1992)Ηθοποιός ....Claire Hodgson Ruth 

Cat Chaser - Οι Συνένοχοι (1989)Ηθοποιός ....Mary DeBoya 

The Accused - Οι Κατηγορούμενοι (1988)Ηθοποιός ....Kathryn Murphy 

The House on Carroll Street - Το Σπίτι στην Κάρολ Στριτ (1988)Ηθοποιός ....Emily Crane 

Made in Heaven - Ο Παράδεισος Δεν Μπορεί να Περιμένει (1987)Ηθοποιός ....Annie Packert/Ally Chandler 

Top Gun - Τοπ Γκαν (1986)Ηθοποιός ....Charlotte `Charlie` Blackwood 

Witness - Μάρτυρας Εγκλήματος (1985)Ηθοποιός ....Rachel Lapp 

Reuben, Reuben - Ρούμπεν, Ρούμπεν (1983)Ηθοποιός ....Geneva Spofford 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.