• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

McGarvey, Seamus






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 29 Ιουνίου 1967
- Τόπος Γέννησης: Armagh, Northern Ireland, UK




- Φιλμογραφία:

Life (2017)Κινηματογραφιστής   

The Greatest Showman (2017)Κινηματογραφιστής   

Nocturnal Animals - Νυκτόβια Πλάσματα (2016)Κινηματογραφιστής   

The Accountant - Ο Λογιστής (2016)Κινηματογραφιστής   

Fifty Shades of Grey - Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι (2015)Κινηματογραφιστής   

Pan - Παν (2015)Κινηματογραφιστής   

Godzilla (2014)Κινηματογραφιστής   

Anna Karenina - Αννα Καρένινα (2012)Κινηματογραφιστής  Academy Award Nominee

The Avengers - Οι Εκδικητές (2012)Κινηματογραφιστής   

We Need to Talk About Kevin - Πρέπει να Μιλήσουμε για τον Κέβιν (2011)Κινηματογραφιστής   

Nowhere Boy - Ολοι Θέλουν Λίγη Αγάπη (2009)Κινηματογραφιστής   

The Soloist - Ο Βιρτουόζος (2009)Κινηματογραφιστής   

Atonement - Εξιλέωση (2007)Κινηματογραφιστής  Academy Award Nominee

Charlotte`s Web - Σάρλοτ η Αραχνούλα (2006)Κινηματογραφιστής   

Destricted - Αυστηρώς Ακατάλληλο (2006)Κινηματογραφιστής   

World Trade Center - Δίδυμοι Πύργοι (2006)Κινηματογραφιστής   

Sahara - Σαχάρα (2005)Κινηματογραφιστής   

Along Came Polly - Οταν Γνώρισα την Πόλυ (2004)Κινηματογραφιστής   

The Actors - Οι Ηθοποιοί (2003)Κινηματογραφιστής   

The Hours - Οι Ωρες (2002)Κινηματογραφιστής   

Enigma - Κωδικός: Enigma (2001)Κινηματογραφιστής   

Wit - Υψηλή Νοημοσύνη (2001)Κινηματογραφιστής   

High Fidelity (2000)Κινηματογραφιστής   

A Map of the World - Η Κατηγορούμενη (1999)Κινηματογραφιστής   

The War Zone - Η Ζώνη του Πολέμου (1999)Κινηματογραφιστής   

The Winter Guest - Ο Επισκέπτης του Χειμώνα (1997)Κινηματογραφιστής   

Butterfly Kiss - Το Φιλί της Πεταλούδας (1995)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.