• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

McBride, Danny



- Πραγματικό Όνομα:

Daniel Richard McBride


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 29 Δεκεμβρίου 1976
- Τόπος Γέννησης: Statesboro, Georgia, USA
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Ruiz, Gia


- Φιλμογραφία:

Halloween - Η Νύχτα με τις Μάσκες (2018)Σεναριογράφος   

Zeroville (2018)Ηθοποιός ....χρηματοδότης 

Alien: Covenant (2017)Ηθοποιός ....Tennessee 

The Disaster Artist (2017)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Angry Birds - Angry Birds: Η Ταινία (2016)Ηθοποιός ....Bomb (φωνή) 

Masterminds - Οι Ανεγκέφαλοι (2016)Παραγωγός   

Sausage Party - Πάρτι με... Λουκάνικα (2016)Ηθοποιός ....μουστάρδα (φωνή) 

Aloha (2015)Ηθοποιός ....συνταγματάρχης `Fingers` Lacy 

Don Verdean (2015)Ηθοποιός ....Tony Lazarus 

Hell and Back (2015)Ηθοποιός ....Orpheus (φωνή) 

Rock the Kasbah (2015)Ηθοποιός ....Nick 

Manglehorn - Η Κρυφή Ζωή του Manglehorn (2014)Παραγωγός   

The Sound and the Fury (2014)Ηθοποιός ....σερίφης 

As I Lay Dying - Καθώς Ψυχορραγώ (2013)Ηθοποιός ....Vernon Tull 

Clear History (2013)Ηθοποιός ....Frank 

Joe - Joe: Μια Δυνατή Φιλία (2013)Παραγωγός   

Prince Avalanche - Γελαστός Πρίγκιπας (2013)Παραγωγός   

This Is The End (2013)Ηθοποιός ....Danny McBride 

30 Minutes or Less - Ληστεία σε... 30΄ (2011)Ηθοποιός ....Dwayne King 

Kung Fu Panda 2 (2011)Ηθοποιός ....αφεντικό λύκος (φωνή) 

The Catechism Cataclysm - Ανίερες Κατηχήσεις (2011)Παραγωγός   

Your Highness - Σιγά τα Γαλάζια Αίματα (2011)Ηθοποιός ....Thadeous 

"Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

Despicable Me - Εγώ, ο Απαισιότατος (2010)Ηθοποιός ....Fred McDade (φωνή) 

Due Date - Μη Σπρώχνεις, Ερχομαι (2010)Ηθοποιός ....Lonnie 

Land of the Lost - Η Χαμένη Ηπειρος (2009)Ηθοποιός ....Will Stanton 

Observe and Report - Αμεση Δράση (2009)Ηθοποιός ....ναρκομανής 

Up in the Air - Ραντεβού στον Αέρα (2009)Ηθοποιός ....Jim Miller 

Drillbit Taylor - Σπασικλο-φύλακας (2008)Ηθοποιός ....Don 

Fanboys (2008)Ηθοποιός ....υπεύθυνος ασφαλείας 

Pineapple Express - Φούντα Εξπρές (2008)Ηθοποιός ....Red 

Tropic Thunder - Τροπική Καταιγίδα (2008)Ηθοποιός ....Cody Underwood 

Hot Rod - Βλακασκαντέρ (2007)Ηθοποιός ....Rico Brown 

Superbad (2007)Ηθοποιός ....φίλος στο πάρτι 

The Heartbreak Kid - Επτά Μέρες Φαγούρα (2007)Ηθοποιός ....Martin 

The Foot Fist Way (2006)Ηθοποιός ....Suzie Simmons 

"Σεναριογράφος   

All the Real Girls - Για Ολα τα Αληθινά Κορίτσια (2003)Ηθοποιός ....Bust-Ass 

George Washington - Τζορτζ Ουάσινγκτον (2000)Βοηθός Σκηνοθέτη   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.