• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Mays, Jayma



- Πραγματικό Όνομα:

Jayma Suzette Mays


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Ιουλίου 1969
- Τόπος Γέννησης: Grundy, Virginia, USA
- Ύψος: 163 cm.
- Σύζυγος: Campbell, Adam


- Φιλμογραφία:

American Made (2017)Ηθοποιός ....Dana Sibota 

Last Weekend (2014)Ηθοποιός ....Blake Curtis 

The Smurfs 2 - Στρουμφάκια 2 (2013)Ηθοποιός ....Grace Winslow 

The Smurfs - Στρουμφάκια (2011)Ηθοποιός ....Grace Winslow 

Paul Blart: Mall Cop - Ο Μπάτσος του Mall (2009)Ηθοποιός ....Amy Anderson 

Epic Movie (2007)Ηθοποιός ....Lucy Pervertski 

Smiley Face - Μαριχουάνα... Αγάπη μου (2007)Ηθοποιός ....ηθοποιός 

Blind Dating - Ραντεβού με Παρθένο (2006)Ηθοποιός ....Mandy 

Flags of Our Fathers - Οι Σημαίες των Προγόνων μας (2006)Ηθοποιός ....νοσοκόμα 

Red Eye - Νυχτερινή Πτήση (2005)Ηθοποιός ....Cynthia 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.