• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Max, Arthur






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 01 Μαϊου 1946
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA




- Φιλμογραφία:

All the Money in the World - Ολα τα Λεφτά του Κόσμου (2017)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Martian - Η Διάσωση (2015)Καλλιτεχνικός Διευθυντής  Academy Award Nominee

Exodus: Gods and Kings - Η Εξοδος: Θεοί και Βασιλιάδες (2014)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Counselor - Ο Συνήγορος (2013)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Prometheus - Προμηθέας (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Robin Hood (2010)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Body of Lies - Η Πλεκτάνη (2008)Σχεδιαστής Παραγωγής   

American Gangster (2007)Καλλιτεχνικός Διευθυντής  Academy Award Nominee

Kingdom of Heaven - Το Βασίλειο των Ουρανών (2005)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Panic Room - Δωμάτιο Πανικού (2002)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Black Hawk Down - Μαύρο Γεράκι: Η Κατάρριψη (2001)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Gladiator - Μονομάχος (2000)Καλλιτεχνικός Διευθυντής  Academy Award Nominee

G.I. Jane - Η Επίλεκτη (1997)Ηθοποιός ....κουρέας 

"Σχεδιαστής Παραγωγής   

Se7en (1995)Σχεδιαστής Παραγωγής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.