• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Marley, John






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 17 Οκτωβρίου 1907
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 22 Μαϊου 1984
- Σύζυγος: Lilosevich, Sandra


- Φιλμογραφία:

Tribute - Πατέρας και Υιός (1980)Ηθοποιός ....Lou Daniels 

Hooper - Χούπερ (1978)Ηθοποιός ....Max Berns 

It Lives Again - Το Τέρας Ξαναζεί (1978)Ηθοποιός ....Κος Mallory 

The Greatest - Ο Κυρίαρχος (1977)Ηθοποιός ....Δρ Ferdie Pacheco 

The Godfather - Ο Νονός (1972)Ηθοποιός ....Jack Woltz 

Love Story - Ιστορία Αγάπης (1970)Ηθοποιός ....Phil CavilleriAcademy Award Nominee

Faces - Πρόσωπα (1968)Ηθοποιός ....Richard Forst 

Cat Ballou - Η Λησταρχίνα (1965)Ηθοποιός ....Frankie Ballou 

A Child Is Waiting - Σε Περιμένει το Παιδί μας (1963)Ηθοποιός ....Holland 

America, America - Αμέρικα, Αμέρικα (1963)Ηθοποιός ....Garabet 

I Want to Live! - Θέλω να Ζήσω! (1958)Ηθοποιός ....Πατέρας Devers 

The Naked City - Γυμνή Πόλη (1948)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.