• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Mantle, Anthony Dod






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Oxford, Oxfordshire, England, UK





- Φιλμογραφία:

First They Killed My Father (2017)Κινηματογραφιστής   

T2 Trainspotting (2017)Κινηματογραφιστής   

Our Kind of Traitor - Ενας Προδότης Ανάμεσά μας (2016)Κινηματογραφιστής   

Snowden - Σνόουντεν (2016)Κινηματογραφιστής   

In the Heart of the Sea - Στην Καρδιά της Θάλασσας (2015)Κινηματογραφιστής   

Rush (2013)Κινηματογραφιστής   

Trance (2013)Κινηματογραφιστής   

Dredd (2012)Κινηματογραφιστής   

Side by Side (2012)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

The Eagle - Ο Αετός της Αυτοκρατορίας (2011)Κινηματογραφιστής   

127 Hours - 127 Ωρες (2010)Κινηματογραφιστής   

Antichrist - Αντίχριστος (2009)Κινηματογραφιστής   

Slumdog Millionaire (2008)Κινηματογραφιστής  Academy Award Winner

Trip to Asia: Die Suche nach dem Einklang - Περιοδεία στην Ασία (2008)Κινηματογραφιστής   

En Mand Kommer Hjem - Ενας Αντρας Επιστρέφει (2007)Κινηματογραφιστής   

Hjemve - Ανευ Ενδυμάτων (2007)Κινηματογραφιστής   

The Last King of Scotland - Ο Τελευταίος Βασιλιάς της Σκοτίας (2006)Κινηματογραφιστής   

Dear Wendy - Αγαπητή Γουέντι (2005)Κινηματογραφιστής   

Manderlay (2005)Κινηματογραφιστής   

Millions - Εκατομμύρια (2004)Κινηματογραφιστής   

Dogville (2003)Κινηματογραφιστής   

It`s All About Love - Ολα για την Αγάπη (2003)Κινηματογραφιστής   

28 Days Later... - 28 Μέρες Μετά (2002)Κινηματογραφιστής   

Mifunes Sidste Sang - Μιφούνε (1999)Κινηματογραφιστής   

Festen - Οικογενειακή Γιορτή (1998)Κινηματογραφιστής   

De Storste Helte - Ηρωες (1996)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.