• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Manojlovic, Predrag






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 05 Απριλίου 1950
- Τόπος Γέννησης: Belgrade, Serbia
- Σύζυγος: Vuckovic, Tamara



- Φιλμογραφία:

Na Mlecnom Putu (2016)Ηθοποιός ....Zaga Bojovic 

Sadilishteto - Το Πέρασμα (2014)Ηθοποιός ....ο λοχαγός 

Largo Winch II - Διεθνής Συνωμοσία (2011)Ηθοποιός ....Nerio Winch 

Cirkus Columbia (2010)Ηθοποιός ....Divko Buntic 

Neka Ostane Medju Nama - Εντελώς Μεταξύ μας (2010)Ηθοποιός ....Nikola 

Besa (2009)Ηθοποιός ....Azem 

Largo Winch (2008)Ηθοποιός ....Nerio Winch 

Svetat e Golyam i Spasenie Debne Otvsyakade - Ο Κόσμος Είναι Μεγάλος & η Σωτηρία της Ψυχής Βρίσκεται στη Γωνία (2008)Ηθοποιός ....Bai Dan 

Hadersfild - Χάντερσφιλντ (2007)Ηθοποιός ....Pesnik 

Irina Palm - Εν τη Παλάμη και Ούτω Βοήσωμεν (2007)Ηθοποιός ....Miki 

Klopka - Η Παγίδα (2007)Ηθοποιός ....Kosta Antic 

Zavet - Οι 3 Υποσχέσεις (2007)Ηθοποιός ....Bajo 

L`Enfer - Η Κόλαση Μέσα μας (2005)Ηθοποιός ....ο πατέρας 

Les Marins Perdus - Η Θάλασσα της Λησμονιάς (2003)Ηθοποιός ....Abdul Aziz 

Mortel Transfert - Θανάσιμη Ελξη (2001)Ηθοποιός ....Erostrate 

Emporte-moi - Ασε Με να Φύγω (1999)Ηθοποιός ....ο πατέρας της Hanna 

Les Amants Criminels - Σατανικοί Εραστές (1999)Ηθοποιός ....ο άντρας στο δάσος 

Bure Baruta - Πυριτιδαποθήκη (1998)Ηθοποιός ....Mane 

Crna Macka, Beli Macor - Μαύρη Γάτα, Ασπρος Γάτος (1998)Ηθοποιός ....ο ιερέας 

Rane - Πληγές (1998)Ηθοποιός ....Stojan 

Portraits Chinois - Κινεζικά Πορτραίτα (1996)Ηθοποιός ....Alphonse 

Someone Else`s America - Η Αμερική Κάποιου Αλλου (1995)Ηθοποιός ....Bayo 

Underground (1995)Ηθοποιός ....Marko Dren 

Vreme Cuda - Ο Καιρός των Θαυμάτων (1989)Ηθοποιός ....Nikodim 

Otac na Sluzbenom Putu - Ο Μπαμπάς Είναι σε Ταξίδι για Δουλειές (1985)Ηθοποιός ....Mehmed `Mesa` Malkoc 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.