• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Malkovich, John



- Πραγματικό Όνομα:

John Gavin Malkovich


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Δεκεμβρίου 1953
- Τόπος Γέννησης: Christopher, Illinois, USA
- Ύψος: 185 cm.
- Σύζυγος: Peyran, Nicoletta


- Φιλμογραφία:

Mile 22 (2018)Ηθοποιός   

Bullet Head (2017)Ηθοποιός ....Walker 

I Love You, Daddy (2017)Ηθοποιός ....Leslie Goodwin 

The Wilde Wedding (2017)Ηθοποιός ....Laurence Darling 

Unlocked - Συνωμοσία (2017)Ηθοποιός ....Bob Hunter 

Deepwater Horizon (2016)Ηθοποιός ....Donald Vidrine 

Zoolander 2 - Zoolander No. 2 (2016)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Demolition - Ξανά από την Αρχή (2015)Παραγωγός   

Cesar Chavez (2014)Ηθοποιός ....Bogdanovich Sr. 

"Παραγωγός   

Cut Bank - Κακή Τύχη (2014)Ηθοποιός ....σερίφης Vogel 

Penguins of Madagascar - Οι Πιγκουίνοι της Μαδαγασκάρης (2014)Ηθοποιός ....Δρ Octavius Brine/Dave (φωνή) 

The Casanova Variations (2014)Ηθοποιός ....Giacomo Casanova 

Educazione Siberiana - Εκπαίδευση στη Σιβηρία (2013)Ηθοποιός ....Kuzya 

Red 2 (2013)Ηθοποιός ....Marvin Boggs 

Warm Bodies - Αγάπησα ενα Ζόμπι (2013)Ηθοποιός ....στρατηγός Grigio 

Linhas de Wellington (2012)Ηθοποιός ....στρατηγός Wellington 

The Perks of Being a Wallflower - Τα Πλεονεκτήματα του να Είσαι στο Περιθώριο (2012)Παραγωγός   

Transformers: Dark of the Moon - Transformers 3 (2011)Ηθοποιός ....Bruce Brazos 

Young Adult - Περίπου Ωριμη (2011)Παραγωγός   

Jonah Hex (2010)Ηθοποιός ....Quentin Turnbull 

Red - RED: Πράκτορες Παροπλισμένοι Αλλά Πάντα Επικίνδυνοι (2010)Ηθοποιός ....Marvin Boggs 

Secretariat - Μεγάλο Φαβορί (2010)Ηθοποιός ....Lucien Laurin 

Afterwards - Ο Αγγελιοφόρος (2008)Ηθοποιός ....Δρ Joseph Kay 

Burn After Reading - Καυτό Απόρρητο (2008)Ηθοποιός ....Osborne Cox 

Changeling - Η Ανταλλαγή (2008)Ηθοποιός ....αιδεσιμότατος Gustav Briegleb 

Mutant Chronicles - Οι Αρχοντες του Σκότους (2008)Ηθοποιός ....Constantine 

The Great Buck Howard - Ο Σπουδαίος Μπακ Χάουαρντ (2008)Ηθοποιός ....Buck Howard 

Beowulf (2007)Ηθοποιός ....Unferth (φωνή) 

Juno (2007)Παραγωγός   

Art School Confidential - Αποστολή «Πικάσο» Εμπιστευτικό (2006)Ηθοποιός ....καθηγητής Sandiford 

"Παραγωγός   

Eragon (2006)Ηθοποιός ....Galbatorix 

Klimt - Κλιμτ: Ο Ζωγράφος των Αισθήσεων (2006)Ηθοποιός ....Gustav Klimt 

Colour Me Kubrick: A True...ish Story - Λέτε Με Κιούμπρικ (2005)Ηθοποιός ....Alan Conway 

The Hitchhiker`s Guide to the Galaxy - Γυρίστε τον Γαλαξία με Οτοστόπ (2005)Ηθοποιός ....Humma Kavula 

The Libertine (2004)Ηθοποιός ....βασιλιάς Charles II 

"Παραγωγός   

Johnny English (2003)Ηθοποιός ....Pascal Edward Sauvage 

Um Filme Falado - Λόγια μιας Ταινίας (2003)Ηθοποιός ....John Walesa 

Adaptation (2002)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Ripley`s Game - Το Παιχνίδι του Κυρίου Ρίπλεϊ (2002)Ηθοποιός ....Tom Ripley 

The Dancer Upstairs - Ο Χορευτής του Επάνω Ορόφου (2002)Ηθοποιός ....Abimael Guzman 

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Ghost World - Φαντάσματα Εφηβείας (2001)Παραγωγός   

Hotel (2001)Ηθοποιός ....Omar Jonnson 

Je Rentre a la Maison - Γυρίζω Σπίτι (2001)Ηθοποιός ....John Crawford 

Knockaround Guys - Οι Γιοι Τεσσάρων Ληστών (2001)Ηθοποιός ....Teddy Deserve 

Les Ames Fortes - Αγριες Ψυχές (2001)Ηθοποιός ....Κος Numance 

Shadow of the Vampire - Στη Σκιά του Βρικόλακα (2000)Ηθοποιός ....Friedrich Wilhelm Murnau 

Being John Malkovich - Στο Μυαλό του Τζον Μάλκοβιτς (1999)Ηθοποιός ....John Horatio Malkovich 

Le Temps Retrouve - Ο Ξανακερδισμένος Χρόνος (1999)Ηθοποιός ....βαρόνος de Charlus 

The Messenger: The Story of Joan of Arc - Ιωάννα της Λωραίνης (1999)Ηθοποιός ....Charles VII 

Rounders - Οι Παίκτες (1998)Ηθοποιός ....Teddy KGB 

The Man in the Iron Mask - Ο Ανθρωπος με τη Σιδερένια Μάσκα (1998)Ηθοποιός ....Athos 

Con Air - Απόδραση στον Αέρα (1997)Ηθοποιός ....Cyrus `The Virus` Grissom 

Der Unhold - Ο Δράκος (1996)Ηθοποιός ....Abel Tiffauges 

Mary Reilly - Μαίρη Ράιλι (1996)Ηθοποιός ....Δρ Henry Jekyll/Κος Edward Hyde 

Mulholland Falls - Εντολή εν Λευκώ (1996)Ηθοποιός ....Στρατηγός Timms 

The Portrait of a Lady - Το Πορτραίτο μιας Κυρίας (1996)Ηθοποιός ....Gilbert Osmond 

Al Di la Delle Nuvole - Πέρα από τα Σύννεφα (1995)Ηθοποιός ....ο σκηνοθέτης 

O Convento - Το Μοναστήρι του Πάθους (1995)Ηθοποιός ....Michael Padovic 

Alive - Οι Επιζήσαντες (1993)Ηθοποιός ....Carlitos Paez (μεγαλύτερος) 

In the Line of Fire - Η Δεύτερη Ευκαιρία (1993)Ηθοποιός ....Mitch LearyAcademy Award Nominee

Jennifer Eight - Τζένιφερ 8 (1992)Ηθοποιός ....St. Anne 

Of Mice and Men - Ανθρωποι και Ποντίκια (1992)Ηθοποιός ....Lennie Small 

Queens Logic - Η Παρέα του Κουίνς (1991)Ηθοποιός ....Eliot 

Shadows and Fog - Σκιές και Ομίχλη (1991)Ηθοποιός ....Paul 

The Object of Beauty - Το Αντικείμενο της Ομορφιάς (1991)Ηθοποιός ....Jake 

The Sheltering Sky - Τσάι στη Σαχάρα (1990)Ηθοποιός ....Port Moresby 

Dangerous Liaisons - Επικίνδυνες Σχέσεις (1988)Ηθοποιός ....υποκόμης Sebastien de Valmont 

Miles from Home - Χωρίς Φραγμό (1988)Ηθοποιός ....Barry Maxwell 

The Accidental Tourist - Αταίριαστοι Εραστές (1988)Παραγωγός   

Empire of the Sun - Η Αυτοκρατορία του Ηλιου (1987)Ηθοποιός ....Basie 

Making Mr. Right - Φτιάχνοντας τον Τέλειο Εραστή (1987)Ηθοποιός ....Δρ Jeff Peters/Ulysses 

The Glass Menagerie - Ο Γυάλινος Κόσμος (1987)Ηθοποιός ....Tom Wingfield 

Death of a Salesman - Ο Θάνατος του Εμποράκου (1985)Ηθοποιός ....Biff Loman 

Eleni - Ελένη (1985)Ηθοποιός ....Νικόλας Γκατζόγιαννης 

Places in the Heart - Μια Θέση στην Καρδιά (1984)Ηθοποιός ....Κος WillAcademy Award Nominee

The Killing Fields - Κραυγές στη Σιωπή (1984)Ηθοποιός ....Al Rockoff 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.