• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Malik, Art



- Πραγματικό Όνομα:

Athar Ul-Haque Malik


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 13 Νοεμβρίου 1952
- Τόπος Γέννησης: Bahawalpur, Pakistan
- Ύψος: 183 cm.
- Σύζυγος: Rowe, Gina


- Φιλμογραφία:

The Infiltrator - Επιχείρηση Εσκομπάρ (2016)Ηθοποιός ....Akbar Bilgrami 

Diana (2013)Ηθοποιός ....Samundar 

John Carter - John Carter: Ανάμεσα σε Δύο Κόσμους (2012)Ηθοποιός ....στρατηγός 

Sex and the City 2 (2010)Ηθοποιός ....Shiekh Khalid 

The Wolfman - Ο Λυκάνθρωπος (2010)Ηθοποιός ....Singh 

Franklyn - Παράλληλοι Κόσμοι (2008)Ηθοποιός ....Tarrant 

Cleopatra - Κλεοπάτρα (1999)Ηθοποιός ....Olympos 

True Lies - Αληθινά Ψέματα (1994)Ηθοποιός ....Salim Abu Aziz 

City of Joy - Η Πόλη των Ονείρων (1992)Ηθοποιός ....Ashok Ghatak 

Year of the Comet - Η Χρονιά του Κομήτη (1992)Ηθοποιός ....Nico 

The Living Daylights - Τζέιμς Μποντ, Πράκτωρ 007: Με το Δάχτυλο στη Σκανδάλη (1987)Ηθοποιός ....Kamran Shah 

A Passage to India - Το Πέρασμα στην Ινδία (1984)Ηθοποιός ....Mahmoud Ali 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.