• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Macdissi, Peter






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Beirut, Lebanon





- Φιλμογραφία:

Burning Palms (2010)Ηθοποιός ....Geri 

The Losers - Οι Επικίνδυνοι (2010)Ηθοποιός ....Vikram 

Nothing Is Private - Ταμπού (2007)Ηθοποιός ....Rifat Maroun 

Bad Company - Κακές Παρέες (2002)Ηθοποιός ....μπράβος 

Three Kings - Οι Τρεις Ηρωες (1999)Ηθοποιός ....ιρακινός υπολοχαγός 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.