• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Lynch, John






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 26 Δεκεμβρίου 1961
- Τόπος Γέννησης: Corrinshego, Newry, Northern Ireland, UK
- Σύζυγος: McGuckian, Mary



- Φιλμογραφία:

Numero Une (2017)Ηθοποιός ....Gary Adams 

Pilgrimage (2017)Ηθοποιός ....αδελφός Ciaran 

Detour (2016)Ηθοποιός ....Frank 

En Amont du Fleuve (2016)Ηθοποιός ....Sean 

Mobius - Ο Κύκλος του Mobius (2013)Ηθοποιός ....Joshua 

Black Death - Μαύρος Θάνατος (2010)Ηθοποιός ....Wolfstan 

Holy Water - Αγιασμός (2009)Ηθοποιός ....Gaffer 

The Tournament - Τουρνουά Δολοφόνων (2009)Ηθοποιός ....Gene Walker 

Lassie (2005)Ηθοποιός ....Sam Carraclough 

The Bridge of San Luis Rey - Το Μυστικό της Γέφυρας (2004)Ηθοποιός ....λοχαγός de Alvarado 

Evelyn (2002)Ηθοποιός ....Κος Wolfe 

Sliding Doors - Απρόσμενος Ερωτας (1998)Ηθοποιός ....Gerry 

Moll Flanders - Η Ιστορία μιας Γυναίκας (1996)Ηθοποιός ....Jonathan 

Some Mother`s Son - Πολεμιστές του ΙΡΑ (1996)Ηθοποιός ....Bobby Sands 

Angel Baby (1995)Ηθοποιός ....Harry 

The Secret of Roan Inish - Το Μυστικό της Φώκιας (1994)Ηθοποιός ....Tadhg 

In the Name of the Father - Εις το Ονομα του Πατρός (1993)Ηθοποιός ....Paul Hill 

The Secret Garden - Ο Μυστικός Κήπος (1993)Ηθοποιός ....λόρδος Archibald Craven 

Hardware - Φονικό Μέταλλο (1990)Ηθοποιός ....Shades 

Cal - Καλ, ο Μαχητής του IRA (1984)Ηθοποιός ....Cal 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.