• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Long, Nia



- Πραγματικό Όνομα:

Nitara Carlynn Long


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 30 Οκτωβρίου 1970
- Τόπος Γέννησης: Brooklyn, New York, USA
- Ύψος: 157 cm.



- Φιλμογραφία:

Lemon (2017)Ηθοποιός ....Cleo 

Roxanne Roxanne (2017)Ηθοποιός ....Peggy Gooden 

Keanu (2016)Ηθοποιός ....Hannah 

The Single Moms Club (2014)Ηθοποιός ....May 

The Best Man Holiday - Ο Εραστής της Νύφης: Το Πάρτι (2013)Ηθοποιός ....Jordan Armstrong 

Gospel Hill - Παλιά Μίση (2008)Ηθοποιός ....Yvonne Palmer 

Are We Done Yet? - Σπίτι της Συμφοράς (2007)Ηθοποιός ....Suzanne Persons 

Premonition - Εμμονή (2007)Ηθοποιός ....Annie 

Big Momma`s House 2 - Μην Πυροβολείτε τη Γιαγιά 2 (2006)Ηθοποιός ....Sherry Pierce 

Are We There Yet? - Ταξιδιώτες της Συμφοράς (2005)Ηθοποιός ....Suzanne Kingston 

Alfie (2004)Ηθοποιός ....Lonette 

Big Momma`s House - Μην Πυροβολείτε τη Γιαγιά (2000)Ηθοποιός ....Sherry Pierce 

Boiler Room - Εκρηξη στο Χρηματιστήριο (2000)Ηθοποιός ....Abbie Halpert 

The Broken Hearts Club: A Romantic Comedy - Το Κλαμπ των Ερωτοχτυπημένων (2000)Ηθοποιός ....Leslie 

Stigmata - Στίγματα (1999)Ηθοποιός ....Donna Chadway 

The Best Man (1999)Ηθοποιός ....Jordan Armstrong 

Made in America (1993)Ηθοποιός ....Zora Mathews 

Boyz n the Hood - Τα Παιδιά της Γειτονιάς (1991)Ηθοποιός ....Brandi 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.