• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Lithgow, John



- Πραγματικό Όνομα:

John Arthur Lithgow


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 19 Οκτωβρίου 1945
- Τόπος Γέννησης: Rochester, New York, USA
- Ύψος: 190 cm.
- Σύζυγος: Yeager, Mary


- Φιλμογραφία:

Pet Sematary - Νεκροταφείο Ζώων (2019)Ηθοποιός   

Beatriz at Dinner (2017)Ηθοποιός ....Douglas `Doug` Strutt 

Daddy`s Home 2 - Ξαναγύρισε ο Μπαμπάς (2017)Ηθοποιός ....Don Whitaker 

Pitch Perfect 3 (2017)Ηθοποιός ....Fergus 

Miss Sloane - Κυρία Σλόαν (2016)Ηθοποιός ....Ron M. Sperling 

The Accountant - Ο Λογιστής (2016)Ηθοποιός ....Lamar Blackburn 

Best of Enemies - Εχθροί Μέχρι Τέλους (2015)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Interstellar (2014)Ηθοποιός ....Donald 

Love Is Strange - Η Αγάπη Είναι Παράξενη (2014)Ηθοποιός ....Ben 

The Homesman - Μέχρι το Τέλος (2014)Ηθοποιός ....αιδεσιμότατος Dowd 

The Campaign - Οι Υποψήφιοι (2012)Ηθοποιός ....Glen Motch 

This Is 40 - Καλά 40 (2012)Ηθοποιός ....Oliver 

New Year`s Eve (2011)Ηθοποιός ....Jonathan Cox 

Rise of the Planet of the Apes - Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η Εξέγερση (2011)Ηθοποιός ....Charles Rodman 

Leap Year - Ζητείται Γαμπρός (2010)Ηθοποιός ....Jack Brady 

Confessions of a Shopaholic - Ψωνίζω, Αρα Υπάρχω (2009)Ηθοποιός ....Edgar West 

Dreamgirls (2006)Ηθοποιός ....Jerry Harris 

E=mc² (2005)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

Kinsey - Kinsey: Ας Μιλήσουμε για το Σεξ (2004)Ηθοποιός ....Alfred Seguine Kinsey 

The Life and Death of Peter Sellers - Peter Sellers για Πάντα (2004)Ηθοποιός ....Blake Edwards 

Orange County - Κατά Φαντασία Φοιτητής (2002)Ηθοποιός ....Bud Brumder 

Shrek - Σρεκ (2001)Ηθοποιός ....λόρδος Farquaad (φωνή) 

Rugrats in Paris: The Movie - Τα Ράγκρατς στο Παρίσι (2000)Ηθοποιός ....Jean-Claude (φωνή) 

A Civil Action - Ο Κατήγορος (1998)Ηθοποιός ....δικαστής Walter J. Skinner 

Homegrown - Χοντρά Κόλπα (1998)Ηθοποιός ....Malcolm/Robert Stockman 

A Good Man in Africa - Ενας Αντρας στην Αφρική (1994)Ηθοποιός ....Arthur Fanshawe 

Silent Fall - Το Φθινόπωρο της Σιωπής (1994)Ηθοποιός ....Δρ Rene Harlinger 

Cliffhanger - Βαρομετρικό Χαμηλό (1993)Ηθοποιός ....Eric Qualen 

The Pelican Brief (1993)Ηθοποιός ....Smith Keen 

Raising Cain - Τα Δυο Πρόσωπα του Κάιν (1992)Ηθοποιός ....Carter/Cain/Δρ Nix/Josh/Margo 

At Play in the Fields of the Lord - Ελεύθερος στα Λιβάδια του Θεού (1991)Ηθοποιός ....Leslie Huben 

L.A. Story - Τρελές Ιστορίες του Λος Αντζελες (1991)Ηθοποιός ....Harry Zell 

Ricochet - Το Σφύριγμα της Σφαίρας (1991)Ηθοποιός ....Earl Talbot Blake 

Memphis Belle - Μέμφις Μπελ (1990)Ηθοποιός ....αντισυνταγματάρχης Bruce Derringer 

Harry and the Hendersons - Χάρι ο Απίθανος (1987)Ηθοποιός ....George Henderson 

Santa Claus - Σάντα Κλάους, ο Αϊ Βασίλης (1985)Ηθοποιός ....B.Z. 

2010 - 2010: Το Ετος της Παγκόσμιας Συμφιλίωσης (1984)Ηθοποιός ....Δρ Walter Curnow 

Footloose - Φουτ-λουζ (1984)Ηθοποιός ....αιδεσιμότατος Shaw Moore 

The Adventures of Buckaroo Banzai Across the 8th Dimension - Οι Περιπέτειες του Μπακαρού Μπανζάι στην 8η Διάσταση (1984)Ηθοποιός ....λόρδος John Whorfin/Δρ Emilio Lizardo 

Terms of Endearment - Σχέσεις Στοργής (1983)Ηθοποιός ....Sam BurnsAcademy Award Nominee

The Day After - Η Επόμενη Μέρα (1983)Ηθοποιός ....Joe Huxley 

Twilight Zone: The Movie - Επόμενος Σταθμός: Η Ζώνη του Λυκόφωτος (1983)Ηθοποιός ....John Valentine 

The World According to Garp - Ο Αλλόκοτος Κόσμος του Γκαρπ (1982)Ηθοποιός ....Roberta MuldoonAcademy Award Nominee

Blow Out - Μπλόου Αουτ: Ο Δολοφόνος του Μεσονυκτίου (1981)Ηθοποιός ....Burke 

All That Jazz - Η Παράσταση Αρχίζει (1979)Ηθοποιός ....Lucas Sergeant 

Obsession - Εφιάλτες από το Παρελθόν (1976)Ηθοποιός ....Robert Lasalle 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.