• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Levinsohn, Gary






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: South Africa





- Φιλμογραφία:

Deadfall - Ψυχρό Αίμα (2012)Παραγωγός   

Jack Reacher (2012)Παραγωγός   

Snakes on a Plane (2006)Παραγωγός   

The Hoax - Η Μεγάλη Απάτη (2006)Παραγωγός   

Casanova (2005)Παραγωγός   

Timeline (2003)Παραγωγός   

Isn`t She Great - Μα Είναι Υπέροχη (2000)Παραγωγός   

The Patriot - Ο Πατριώτης (2000)Παραγωγός   

Virus (1999)Παραγωγός   

A Simple Plan - Ενα Απλό Σχέδιο (1998)Παραγωγός   

Hard Rain - Καταδίωξη Μέσα στην Καταιγίδα (1998)Παραγωγός   

Paulie - Πόλι: Μια Τρυφερή Ιστορία (1998)Παραγωγός   

Saving Private Ryan - Η Διάσωση του Στρατιώτη Ράιαν (1998)Παραγωγός  Academy Award Nominee

The Jackal - Το Τσακάλι (1997)Παραγωγός   

The Relic - Το Απολίθωμα (1997)Παραγωγός   

Twelve Monkeys - Δώδεκα Πίθηκοι (1995)Παραγωγός   

The Real McCoy - Ξανθιά & Επικίνδυνη (1993)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.