• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Leigh, Jennifer Jason



- Πραγματικό Όνομα:

Jennifer Lee Morrow


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 05 Φεβρουαρίου 1962
- Τόπος Γέννησης: Hollywood, California, USA
- Ύψος: 160 cm.
- Σύζυγος: Baumbach, Noah


- Φιλμογραφία:

Annihilation - Αφανισμός (2018)Ηθοποιός ....η ψυχολόγος 

Amityville: The Awakening - Amityville: Το Ξύπνημα (2017)Ηθοποιός ....Joan 

Good Time (2017)Ηθοποιός ....Corey 

LBJ (2016)Ηθοποιός ....Lady Bird Johnson 

Morgan (2016)Ηθοποιός ....Δρ Kathy Grieff 

Anomalisa (2015)Ηθοποιός ....Lisa Hesselman (φωνή) 

The Hateful Eight - Οι Μισητοί Οκτώ (2015)Ηθοποιός ....Daisy DomergueAcademy Award Nominee

Alex of Venice (2014)Ηθοποιός ....Maureen 

Welcome to Me (2014)Ηθοποιός ....Deb Moseley 

Hateship Loveship - Μ`Αγαπάει, Δεν μ`Αγαπάει (2013)Ηθοποιός ....Chloe 

Kill Your Darlings - Σκότωσε τους Αγαπημένους σου (2013)Ηθοποιός ....Naomi Ginsberg 

The Spectacular Now - Ονειρεμένο Τώρα (2013)Ηθοποιός ....Sara Keely 

Greenberg - Δεν Σκέφτομαι, Αρα Υπάρχω (2010)Ηθοποιός ....Beth 

"Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

Synecdoche, New York - Η Συνεκδοχή της Νέας Υόρκης (2008)Ηθοποιός ....Maria 

Margot at the Wedding - Η Μαργκό Πάει στο Γάμο (2007)Ηθοποιός ....Pauline 

The Jacket - Η Πρώτη Φορά που Πέθανα (2005)Ηθοποιός ....Δρ Beth Lorenson 

Palindromes - Παλινδρομές (2004)Ηθοποιός ....`Mark` Aviva 

The Machinist - Αγρυπνος (2004)Ηθοποιός ....Stevie 

In the Cut - Η Σκοτεινή Πλευρά του Πάθους (2003)Ηθοποιός ....Pauline 

Road to Perdition - Ο Δρόμος της Απώλειας (2002)Ηθοποιός ....Annie Sullivan 

The Anniversary Party - Επέτειος Γάμου (2001)Ηθοποιός ....Sally Nash-Therrian 

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

The Man Who Wasn`t There - Ο Ανθρωπος που Δεν Ηταν Εκεί (2001)Ηθοποιός ....κρατούμενη 

The Quickie - Η Απειλή (2001)Ηθοποιός ....Lisa 

Skipped Parts - Ονειρεμένη Σχέση (2000)Ηθοποιός ....Lydia Callahan 

"Παραγωγός   

eXistenZ (1999)Ηθοποιός ....Allegra Geller 

A Thousand Acres - Τα Χίλια Εκτάρια (1997)Ηθοποιός ....Caroline Cook 

Washington Square - Η Κληρονόμος (1997)Ηθοποιός ....Catherine Sloper 

Kansas City - Κάνσας Σίτι (1996)Ηθοποιός ....Blondie O`Hara 

Dolores Claiborne - Ολική Εκλειψη (1995)Ηθοποιός ....Selena St. George 

Georgia - Τζόρτζια (1995)Ηθοποιός ....Sadie Flood 

"Παραγωγός   

Mrs. Parker and the Vicious Circle - Ο Φαύλος Κύκλος της Κυρίας Πάρκερ (1994)Ηθοποιός ....Dorothy Parker 

The Hudsucker Proxy - Ο Κύριος Χούλα Χουπ (1994)Ηθοποιός ....Amy Archer 

Short Cuts - Στιγμιότυπα (1993)Ηθοποιός ....Lois Kaiser 

Single White Female - Νέα Γυναίκα, Μόνη, Ψάχνει... (1992)Ηθοποιός ....Hedra `Hedy` Carlson 

Backdraft - Κύματα Φωτιάς (1991)Ηθοποιός ....Jennifer Vaitkus 

Rush - Οργισμένος Γίγαντας (1991)Ηθοποιός ....Kristen Cates 

Miami Blues - Ενας Επικίνδυνος Ανθρωπος (1990)Ηθοποιός ....Susie Waggoner 

Last Exit to Brooklyn - Τελευταία Εξοδος στο Μπρούκλιν (1989)Ηθοποιός ....Tralala 

The Hitcher - Το Ωτοστόπ του Τρόμου (1986)Ηθοποιός ....Nash 

Flesh + Blood - Σάρκα και Αίμα (1985)Ηθοποιός ....Agnes 

Fast Times at Ridgemont High - Πλακατζήδες και Μπουμπούκια (1982)Ηθοποιός ....Stacy Hamilton 

Wrong Is Right - Νέα Υόρκη: Επιχείρηση Ατομική Βόμβα (1982)Ηθοποιός ....νεαρή 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.