• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Lee, Roy






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 23 Μαρτίου 1969
- Τόπος Γέννησης: Brooklyn, New York, USA




- Φιλμογραφία:

Polaroid (2018)Παραγωγός   

Death Note (2017)Παραγωγός   

It - Το Αυτό (2017)Παραγωγός   

Rings - Rings: Σήμα Κινδύνου 3 (2017)Παραγωγός   

Sleepless - Αγρυπνος (2017)Παραγωγός   

The Disaster Artist (2017)Παραγωγός   

The Lego Batman Movie - Η Ταινία Lego Batman (2017)Παραγωγός   

The Lego Ninjago Movie - Η Ταινία Lego Ninjago (2017)Παραγωγός   

Blair Witch - Blair Witch: Η Επιστροφή (2016)Παραγωγός   

The Boy (2016)Παραγωγός   

Hidden - Κρύψου (2015)Παραγωγός   

Poltergeist - Το Πνεύμα του Κακού (2015)Παραγωγός   

Run All Night - Νυχτερινή Καταδίωξη (2015)Παραγωγός   

The Woman in Black 2: Angel of Death - Η Γυναίκα με τα Μαύρα 2: Αγγελος του Θανάτου (2015)Παραγωγός   

7500 (2014)Παραγωγός   

How to Train Your Dragon 2 - Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας 2 (2014)Παραγωγός   

The Lego Movie - Η Lego Ταινία (2014)Παραγωγός   

The Voices - Οι Φωνές (2014)Παραγωγός   

Oldboy (2013)Παραγωγός   

The Woman in Black - Η Γυναίκα με τα Μαύρα (2012)Παραγωγός   

Abduction (2011)Παραγωγός   

Quarantine 2: Terminal - Καραντίνα 2: Τρόμος στο Αεροδρόμιο (2011)Παραγωγός   

The Roommate - Η Συγκάτοικος (2011)Παραγωγός   

How to Train Your Dragon - Πώς να Εκπαιδεύσετε τον Δράκο σας (2010)Παραγωγός   

Possession - Σκοτεινό Ξύπνημα (2009)Παραγωγός   

The Grudge 3 - Η Κατάρα 3 (2009)Παραγωγός   

The Uninvited - Η Απρόσκλητη (2009)Παραγωγός   

Assassination of a High School President - Σκάνδαλα στο Σχολείο (2008)Παραγωγός   

My Sassy Girl - Η Κακομαθημένη Αγάπη μου! (2008)Παραγωγός   

Quarantine - Καραντίνα (2008)Παραγωγός   

Shutter - Στιγμιότυπα Θανάτου (2008)Παραγωγός   

The Eye - Το Μάτι (2008)Παραγωγός   

The Strangers - Κλείδωσες; (2008)Παραγωγός   

The Invasion - Εισβολή (2007)Παραγωγός   

Eight Below - Ανταρκτική: Στα Ορια του Αδύνατου (2006)Παραγωγός   

The Departed - Ο Πληροφοριοδότης (2006)Παραγωγός   

The Grudge 2 - Η Κατάρα 2 (2006)Παραγωγός   

The Lake House - Ερωτας Δίχως Παρόν (2006)Παραγωγός   

Dark Water - Στοιχειωμένο Νερό (2005)Παραγωγός   

The Ring Two - Σήμα Κινδύνου 2 (2005)Παραγωγός   

The Grudge - Η Κατάρα (2004)Παραγωγός   

The Ring - Σήμα Κινδύνου (2002)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.