• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

LeFevre, Adam






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 11 Αυγούστου 1950
- Τόπος Γέννησης: Albany, New York, USA




- Φιλμογραφία:

Gold (2016)Ηθοποιός ....Bobby Burns 

Wild Oats (2016)Ηθοποιός ....Randall 

Syrup (2013)Ηθοποιός ....ιερέας 

The Lifeguard (2013)Ηθοποιός ....Hans 

The Dictator - Ο Δικτάτορας (2012)Ηθοποιός ....άντρας στο ελικόπτερο 

The Lucky One - Δικός σου για Πάντα (2012)Ηθοποιός ....δικαστής Clayton 

Margaret (2011)Ηθοποιός ....Rob 

Silver Tongues - Ασημένιες Γλώσσες (2011)Ηθοποιός ....αστυνόμος 

She`s Out of My League - Δεν Είναι για τα Μούτρα σου (2010)Ηθοποιός ....Κος Kettner 

The Bounty Hunter - Επικηρύσσοντας την Πρώην (2010)Ηθοποιός ....Edmund 

Adam (2009)Ηθοποιός ....Wardlow 

Taking Woodstock - Ετσι Πήραμε το Γούντστοκ (2009)Ηθοποιός ....Dave 

College Road Trip - Μπελάδες με τον Μπαμπά μου (2008)Ηθοποιός ....δικαστής 

Fool`s Gold - Προσεχώς... Ζάμπλουτοι (2008)Ηθοποιός ....Gary 

I Think I Love My Wife - ...Και από Δω η Γυναίκα μου (2007)Ηθοποιός ....Maitre`d 

The Invasion - Εισβολή (2007)Ηθοποιός ....Richard Lenk 

Arthur et les Minimoys - Ο Αρθουρ και οι Μινιμόι (2006)Ηθοποιός ....Ernest Davido 

Empire Falls - Ονειρα και Αυταπάτες στο Empire Falls (2005)Ηθοποιός ....πάτερ Mark 

Hitch - Hitch: Ο Μετρ του Ζευγαρώματος (2005)Ηθοποιός ....το γρήγορο ραντεβού 

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous - Miss... με το Ζόρι 2: Κυκλοφορεί και Οπλοφορεί (2005)Ηθοποιός ....μπάρμαν 

Romance & Cigarettes - Απιστίες & Τσιγάρα (2005)Ηθοποιός ....ο φίλος της Frances 

Twelve and Holding - Κρίσιμη Ηλικία (2005)Ηθοποιός ....Gabe Artunion 

House of D - Η Συμφιλίωση (2004)Ηθοποιός ....Monty 

Imaginary Heroes - Οικογενειακά Μυστικά (2004)Ηθοποιός ....Bob Clyde 

Taxi - Το Ταξί της Νέας Υόρκης (2004)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

The Manchurian Candidate - Ο Ανθρωπος της Μαντζουρίας (2004)Ηθοποιός ....Healy 

Dummy - Ο Κούκλος (2002)Ηθοποιός ....Διευθυντής Θεάτρου 

Two Weeks Notice - Δύο Εβδομάδες Προθεσμία (2002)Ηθοποιός ....πατέρας 

Hearts in Atlantis - Καρδιές στην Ατλαντίδα (2001)Ηθοποιός ....Don Biderman 

L.I.E. (2001)Ηθοποιός ....Elliot 

Tadpole - Αθεράπευτα Ερωτευμένος (2000)Ηθοποιός ....Phil 

You Can Count on Me - Στηρίξου Πάνω μου (2000)Ηθοποιός ....σερίφης Darryl 

Music of the Heart - Μια Τρυφερή Σχέση (1999)Ηθοποιός ....Κος Klein 

Rounders - Οι Παίκτες (1998)Ηθοποιός ....Sean Frye 

In & Out (1997)Ηθοποιός ....φίλος στο μπάτσελορ 

Jungle 2 Jungle - Από τη Μια Ζούγκλα στην Αλλη (1997)Ηθοποιός ....Morrison 

Beautiful Girls - Ομορφα Κορίτσια (1996)Ηθοποιός ....Victor 

The Mirror Has Two Faces - Ο Καθρέφτης Εχει Δύο Πρόσωπα (1996)Ηθοποιός ....θυρωρός 

Un Divan a New York - Ενα Ντιβάνι στη Νέα Υόρκη (1996)Ηθοποιός ....πελατης εστιατοριου 

Angie - Αντζι (1994)Ηθοποιός ....φυλακας του μουσειου 

Only You - Μόνο για Σένα (1994)Ηθοποιός ....Damon Bradley 

Mr. Wonderful - Μίστερ Γουόντερφουλ (1993)Ηθοποιός ....Kevin Klassic 

Philadelphia - Φιλαδέλφεια (1993)Ηθοποιός ....Κος Beckett 

Tune in Tomorrow... - Και ο Διάβολος Επλασε... τη Θεία Τζούλια (1990)Ηθοποιός ....μεγαλόσωμος Αλβανός 

Reckless - Παράτολμοι (1984)Ηθοποιός ....αστυνόμος Haskell 

Return of the Secaucus Seven - Οι 7 από το Secaucus (1979)Ηθοποιός ....J.T. 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.