• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Laxton, James






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Moonlight (2016)Κινηματογραφιστής  Academy Award Nominee

Yoga Hosers (2016)Κινηματογραφιστής   

Camp X-Ray (2014)Κινηματογραφιστής   

Tusk - Χαυλιόδοντας (2014)Κινηματογραφιστής   

Adult World - Ακατάλληλο για Ανηλίκους (2013)Κινηματογραφιστής   

Bad Milo! (2013)Κινηματογραφιστής   

Dealin` with Idiots (2013)Κινηματογραφιστής   

California Solo (2012)Κινηματογραφιστής   

For a Good Time, Call... - Ροζ Τηλέφωνο (2012)Κινηματογραφιστής   

The Myth of the American Sleepover - Ο Μύθος της Αμερικάνικης Εφηβείας (2010)Κινηματογραφιστής   

Medicine for Melancholy - Παυσίλυπον (2008)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.