• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Landaker, Gregg






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Dunkirk - Δουνκέρκη (2017)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Interstellar (2014)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

U-571 - U-571, το Χαμένο Υποβρύχιο (2000)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Twister - Τουίστερ (1996)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Waterworld - Υδάτινος Κόσμος (1995)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Speed (1994)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Winner

JFK - JFK, η Ιστορία που Χαράχτηκε στη Μνήμη μας (1991)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Nominee

Raiders of the Lost Ark - Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού (1981)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Winner

The Empire Strikes Back - Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται (1980)Διευθυντής Ήχου  Academy Award Winner



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.