• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

LaPaglia, Anthony






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 31 Ιανουαρίου 1959
- Τόπος Γέννησης: Adelaide, South Australia, Australia
- Ύψος: 180 cm.
- Σύζυγος: Carides, Gia


- Φιλμογραφία:

Annabelle: Creation (2017)Ηθοποιός ....Samuel Mullins 

The Assignment - Διπλή Εκδίκηση (2016)Ηθοποιός ....John Hartunian 

The Eichmann Show (2015)Ηθοποιός ....Leo Hurwitz 

A Good Marriage (2014)Ηθοποιός ....Bob Anderson 

Big Stone Gap (2014)Ηθοποιός ....Spec Broadwater 

Mental (2012)Ηθοποιός ....Barry Moochmore 

Happy Feet Two - Happy Feet 2 (2011)Ηθοποιός ....Skua (φωνή) 

Legend of the Guardians: The Owls of Ga`Hoole - Ο Θρύλος των Ιπτάμενων Φρουρών (2010)Ηθοποιός ....Twilight (φωνή) 

Happy Feet (2006)Ηθοποιός ....Skua (φωνή) 

The Architect - Ο Αρχιτέκτονας (2006)Ηθοποιός ....Leo Waters 

Winter Solstice - Αχτίδες Ζωής (2004)Ηθοποιός ....Jim Winters 

"Παραγωγός   

Analyze That - Ξανά Ανάλυσε το (2002)Ηθοποιός ....Anthony Bella 

The Salton Sea - Κύματα Οργής (2002)Ηθοποιός ....Al Garcetti 

Lantana (2001)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Leon Zat 

The Bank (2001)Ηθοποιός ....Simon O` Reilly 

Autumn in New York - Φθινόπωρο στη Νέα Υόρκη (2000)Ηθοποιός ....John Volpe 

Company Man - Ειδικός Πράκτωρ (2000)Ηθοποιός ....Fidel Castro 

The House of Mirth - Το Τίμημα της Αγάπης (2000)Ηθοποιός ....Sim Rosedale 

Summer of Sam - Το Καλοκαίρι του Σαμ (1999)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Lou Petrocelli 

Sweet and Lowdown - Συμφωνίες και Ασυμφωνίες (1999)Ηθοποιός ....Al Torrio 

Trees Lounge - Το Μπαράκι (1996)Ηθοποιός ....Rob 

Empire Records - Μουσικό Πανδαιμόνιο (1995)Ηθοποιός ....Joe Reaves 

Mixed Nuts - Στα Πρόθυρα της Τρέλας (1994)Ηθοποιός ....Felix 

The Client - Ο Πελάτης (1994)Ηθοποιός ....Barry `The Blade` Muldano 

So I Married an Axe Murderer - Μάλλον Παντρεύτηκα μια Δολοφόνο με Τσεκούρι (1993)Ηθοποιός ....Tony Giardino 

Innocent Blood - Αγνό Αίμα (1992)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Joseph `Joe` Gennaro 

Betsy`s Wedding - Ο Γάμος της Μπέτσι (1990)Ηθοποιός ....Stevie Dee 

Slaves of New York - Σκλάβοι της Νέας Υόρκης (1989)Ηθοποιός ....Henry 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.