• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Klimek, Johnny






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Melbourne, Victoria, Australia





- Φιλμογραφία:

Jungle - Η Ζούγκλα (2017)Συνθέτης   

A Hologram for the King - Ενα Ολόγραμμα για τον Βασιλιά (2016)Συνθέτης   

The Darkness - Στο Σκοτάδι (2016)Συνθέτης   

I, Frankenstein - Φρανκενστάιν (2014)Συνθέτης   

Kill Me Three Times (2014)Συνθέτης   

Wolf Creek 2 - Απόλυτος Τρόμος 2 (2013)Συνθέτης   

Cloud Atlas (2012)Συνθέτης   

Killer Elite (2011)Συνθέτης   

3 - Τρίο (2010)Συνθέτης   

Tomorrow, When the War Began - Οταν Αρχισε ο Πόλεμος (2010)Συνθέτης   

The International (2009)Συνθέτης   

One Missed Call - Ο Ηχος του Θανάτου (2008)Συνθέτης   

Anamorph - Αναμόρφωσις (2007)Συνθέτης   

Blood and Chocolate - Αίμα & Σοκολάτα (2007)Συνθέτης   

Paris, Je t`Aime (2006)Συνθέτης   

Perfume: The Story of a Murderer - Το Αρωμα: Η Ιστορία ενός Δολοφόνου (2006)Συνθέτης   

Land of the Dead - Η Γη των Ζωντανών Νεκρών (2005)Συνθέτης   

Sophie Scholl: Die Letzten Tage - Οι Τελευταίες Ημέρες της Σόφι Σολ (2005)Συνθέτης   

The Cave - Η Σπηλιά (2005)Συνθέτης   

Swimming Upstream - Ο Κόσμος Ανάποδα (2003)Συνθέτης   

Bang Bang You`re Dead - Μπαμ και Κάτω (2002)Συνθέτης   

One Hour Photo - Σκοτεινός Θάλαμος (2002)Συνθέτης   

Der Krieger und die Kaiserin - Η Πριγκίπισσα + ο Πολεμιστής (2000)Συνθέτης   

Lola Rennt - Τρέξε, Λόλα, Τρέξε (1998)Συνθέτης   

Winterschlafer - Χειμερία Νάρκη (1997)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.