• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Kinnaman, Joel



- Πραγματικό Όνομα:

Charles Joel Nordström


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 25 Νοεμβρίου 1979
- Τόπος Γέννησης: Stockholm, Stockholms lan, Sweden
- Ύψος: 189 cm.



- Φιλμογραφία:

Suicide Squad - Ομάδα Αυτοκτονίας (2016)Ηθοποιός ....Rick Flagg 

Child 44 (2015)Ηθοποιός ....Vasili Nikitin 

Knight of Cups - Βαλές Κούπα (2015)Ηθοποιός ....Errol 

Run All Night - Νυχτερινή Καταδίωξη (2015)Ηθοποιός ....Mike Conlon 

RoboCop (2014)Ηθοποιός ....Alex Murphy / RoboCop 

Lola Versus - Λόλα (2012)Ηθοποιός ....Luke 

Safe House - Το Κρησφύγετο (2012)Ηθοποιός ....Keller 

The Darkest Hour - Η Πιο Σκοτεινή Ωρα (2011)Ηθοποιός ....Skyler 

The Girl with the Dragon Tattoo - Το Κορίτσι με το Τατουάζ (2011)Ηθοποιός ....Christer Malm 

Snabba Cash (2010)Ηθοποιός ....Johan `JW` Westlund 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.