• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Jones, Robert






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Aftermath - Βεντέτα (2017)Παραγωγός   

Arsenal - Ομηρος της Μαφίας (2017)Παραγωγός   

First Kill (2017)Παραγωγός   

Inconceivable (2017)Παραγωγός   

Phoenix Forgotten (2017)Παραγωγός   

The Humanity Bureau (2017)Παραγωγός   

The Yellow Birds (2017)Παραγωγός   

Wind River - Στα Ιχνη του Ανέμου (2017)Παραγωγός   

47 Meters Down (2016)Παραγωγός   

Burn Your Maps (2016)Παραγωγός   

Marauders - Οι Επιδρομείς (2016)Παραγωγός   

Mr. Church (2016)Παραγωγός   

Precious Cargo - Πολύτιμο Φορτίο (2016)Παραγωγός   

Salt and Fire (2016)Παραγωγός   

The Comedian (2016)Παραγωγός   

Bone Tomahawk - Τσεκούρι από Κόκκαλο (2015)Παραγωγός   

Extraction - Τρομοκράτες (2015)Παραγωγός   

Heist - Λεωφορείο 657 (2015)Παραγωγός   

The Survivalist (2015)Παραγωγός   

Dod Sno 2 - Το Χιόνι Ξαναβάφτηκε Κόκκινο (2014)Παραγωγός   

The Anomaly - The Anomaly: Αγνωστη Ταυτότητα (2014)Παραγωγός   

Enemies Closer - Εκπαιδευμένος να Σκοτώνει (2013)Παραγωγός   

Getaway (2013)Παραγωγός   

Trap for Cinderella - Παραμύθι Δίχως Τέλος (2013)Παραγωγός   

Dragon Eyes - Το Βλέμμα του Δράκου (2012)Παραγωγός   

Transit (2012)Παραγωγός   

Centurion - Σιωπηλός Εχθρός (2010)Παραγωγός   

Run Fatboy Run - Τρέξε Αγάπη μου (2007)Παραγωγός   

Driving Lessons - Ο Πρωτάρης (2006)Παραγωγός   

Opal Dream - Μια Φανταστική Φιλία (2006)Παραγωγός   

Snow Cake - Αρκεί μια Στιγμή (2006)Παραγωγός   

Festival (2005)Παραγωγός   

The Constant Gardener - Ο Επίμονος Κηπουρός (2005)Παραγωγός   

The Proposition - Παράνομη Δικαιοσύνη (2005)Παραγωγός   

Valiant - Βάλιαντ: Το Γενναίο Περιστέρι (2005)Παραγωγός   

Creep - Τρόμος στο Μετρό (2004)Παραγωγός   

Five Children and It - Το Απίθανο Ξωτικό & η Μικρή Συμμορία (2004)Παραγωγός   

Ladies in Lavender - Ο Ξένος (2004)Παραγωγός   

The Merchant of Venice - Ο Εμπορος της Βενετίας (2004)Παραγωγός   

Vera Drake - Το Μυστικό της Vera Drake (2004)Παραγωγός   

Code 46 - Κωδικός 46 (2003)Παραγωγός   

Sylvia - Σύλβια (2003)Παραγωγός   

Young Adam - Ο Nεαρός Αδάμ (2003)Παραγωγός   

Dirty Pretty Things - Βρώμικα Ομορφα Πράγματα (2002)Παραγωγός   

Gosford Park - Εγκλημα στο Γκόσφορντ Παρκ (2001)Παραγωγός   

Mike Bassett: England Manager - Μάικ Μπάσετ: Απατεώνας ή Ιδιοφυΐα (2001)Παραγωγός   

The Serpent`s Kiss - Το Φιλί του Ερπετού (1997)Παραγωγός   

Sydney - Το Παιχνίδι της Τύχης (1996)Παραγωγός   

The Englishman Who Went Up a Hill But Came Down a Mountain - Ο Εγγλέζος που Ανέβηκε ενα Λόφο Αλλά Κατέβηκε ενα Βουνό (1995)Παραγωγός   

The Usual Suspects - Συνήθεις Υποπτοι (1995)Παραγωγός   

Sirens - Σειρήνες (1993)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.