• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Jones, Quincy



- Πραγματικό Όνομα:

Quincy Delight Jones Jr.


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 14 Μαρτίου 1933
- Τόπος Γέννησης: Chicago, Illinois, USA
- Ύψος: 169 cm.



- Φιλμογραφία:

Sandy Wexler (2017)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Keep On Keepin` On (2014)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

"Παραγωγός   

Bad 25 (2012)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Get Rich or Die Tryin` (2005)Συνθέτης   

Austin Powers in Goldmember - Austin Powers: Το Χρυσό Εργαλείο (2002)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Fantasia 2000 (1999)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Steel - Ηρωας από Μέταλλο (1997)Παραγωγός   

A Great Day in Harlem (1994)Ηθοποιός ....αφηγητής 

The Color Purple - Το Πορφυρό Χρώμα (1985)Συνθέτης ....τραγούδι Miss Celie`s Blues (Sister)Academy Award Nominee

"Συνθέτης  Academy Award Nominee

"Παραγωγός  Academy Award Nominee

The Wiz - Ο Μάγος του Οζ (1978)Συνθέτης ....μιούζικαλ ή διασκευήAcademy Award Nominee

"Ηθοποιός ....χορωδία 

The Getaway - Ηταν Δυο Φυγάδες (1972)Συνθέτης   

The Hot Rock - Καυτή Πέτρα (Το Καυτό Διαμάντι) (1972)Συνθέτης   

Dollars - Το Κόλπο (1971)Συνθέτης   

The Anderson Tapes - Η Μεγάλη Ληστεία της Νέας Υόρκης (1971)Συνθέτης   

The Out-of-Towners - Οι Επαρχιώτες (1970)Συνθέτης   

Bob & Carol & Ted & Alice - Μπομπ και Κάρολ και Τεντ και Αλίκη (1969)Συνθέτης   

Cactus Flower - Το Αγκάθι (1969)Συνθέτης   

John and Mary - Τζον και Μαίρη (1969)Συνθέτης   

Mackenna`s Gold - Το Χρυσάφι του Μακένα (1969)Συνθέτης   

The Italian Job - Ληστεία αλά Ιταλικά (1969)Συνθέτης   

For Love of Ivy - Για την Αγάπη της Άιβι (1968)Συνθέτης ....τραγούδι For Love of IvyAcademy Award Nominee

"Συνθέτης   

Banning (1967)Συνθέτης ....τραγούδι The Eyes of LoveAcademy Award Nominee

"Συνθέτης   

In Cold Blood - Εν Ψυχρώ (1967)Συνθέτης  Academy Award Nominee

In the Heat of the Night - Ιστορία ενός Εγκλήματος (1967)Συνθέτης   

Walk Don`t Run - Περπάτα... Μη Τρέχεις... (1966)Συνθέτης   

Mirage - Οι Συνωμότες (1965)Συνθέτης   

The Slender Thread - Παρακαλώ, Συγχώρησε Με (1965)Συνθέτης   

The Pawnbroker - Ο Ενεχυροδανειστής (1964)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.