• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Jones, Nate






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Precious Cargo - Πολύτιμο Φορτίο (2016)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Extraction - Τρομοκράτες (2015)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Pitch Perfect 2 (2015)Καλλιτεχνικός Διευθυντής   

Vice - Vice: Η Πόλη της Βίας (2015)Σχεδιαστής Παραγωγής   

The Prince (2014)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Getaway (2013)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Hell Baby (2013)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Dragon Eyes - Το Βλέμμα του Δράκου (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Transit (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Universal Soldier: Day of Reckoning (2012)Σχεδιαστής Παραγωγής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.