• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Johannsson, Johann






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

The Mercy - Η Μέρα της Επιστροφής μου (2018)Συνθέτης   

Arrival - Arrival: Η Αφιξη (2016)Συνθέτης   

I Blodet - Κυλά στο Αίμα (2016)Συνθέτης   

Lovesong - Τραγούδι Αγάπης (2016)Συνθέτης   

Sicario - Sicario: Ο Εκτελεστής (2015)Συνθέτης  Academy Award Nominee

I Am Here (2014)Συνθέτης   

The Theory of Everything - Η Θεωρία των Πάντων (2014)Συνθέτης  Academy Award Nominee

Tui Na (2014)Συνθέτης   

A Nagy Fuzet - Το Μεγάλο Τετράδιο (2013)Συνθέτης   

McCanick (2013)Συνθέτης   

Prisoners (2013)Συνθέτης   

For Ellen (2012)Συνθέτης   

Personal Effects - Προσωπική Υπόθεση (2009)Συνθέτης   

Voleurs de Chevaux - Κλέφτες Αλόγων (2007)Συνθέτης   

Blodbond - Δέσμιοι Αγάπης (2006)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.