• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Jabre, Anthony






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

London Fields (2018)Παραγωγός   

Aftermath - Βεντέτα (2017)Παραγωγός   

Marauders - Οι Επιδρομείς (2016)Παραγωγός   

Precious Cargo - Πολύτιμο Φορτίο (2016)Παραγωγός   

Silence - Σιωπή (2016)Παραγωγός   

Extraction - Τρομοκράτες (2015)Παραγωγός   

Heist - Λεωφορείο 657 (2015)Παραγωγός   

Vice - Vice: Η Πόλη της Βίας (2015)Παραγωγός   

The Angriest Man in Brooklyn - Ο Γκρινιάρης της Νέας Υόρκης (2014)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

"Παραγωγός   

The Face of an Angel - Το Πρόσωπο ενός Αγγέλου (2014)Παραγωγός   

The Prince (2014)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.