• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hurt, John



- Πραγματικό Όνομα:

John Vincent Hurt


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 22 Ιανουαρίου 1940
- Τόπος Γέννησης: Chesterfield, Derbyshire, England, UK
- Hμερομηνία Θανάτου: 27 Ιανουαρίου 2017
- Ύψος: 175 cm.
- Σύζυγος: Rees-Myers, Anwen

- Φιλμογραφία:

Damascus Cover (2018)Ηθοποιός ....Miki 

That Good Night (2017)Ηθοποιός ....Ralph 

Jackie (2016)Ηθοποιός ....ο ιερέας 

The Journey (2016)Ηθοποιός ....Harry Patterson 

Hercules - Ηρακλής (2014)Ηθοποιός ....βασιλιάς Κότυς 

Only Lovers Left Alive - Μόνο οι Εραστές Μένουν Ζωντανοί (2013)Ηθοποιός ....Christopher Marlowe 

Snowpiercer (2013)Ηθοποιός ....Gilliam 

The Necessary Death of Charlie Countryman - Ο Τσάρλι Κάντριμαν Πρέπει να Πεθάνει (2013)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

Jayne Mansfield`s Car - Τελευταία Επιθυμία (2012)Ηθοποιός ....Kingsley Bedford 

Sightseers (2012)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 - Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος 2ο (2011)Ηθοποιός ....Garrick Ollivander 

Immortals - Αθάνατοι (2011)Ηθοποιός ....Δίας (γέρος) 

Melancholia (2011)Ηθοποιός ....Dexter 

Tinker Tailor Soldier Spy - Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι (2011)Ηθοποιός ....Control 

Brighton Rock - Ανήλικος Δολοφόνος (2010)Ηθοποιός ....Phil Corkery 

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1 - Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου, Μέρος 1ο (2010)Ηθοποιός ....Garrick Ollivander 

44 Inch Chest - Ενα Βήμα Πριν το Φόνο (2009)Ηθοποιός ....Peanut 

New York, I Love You (2009)Ηθοποιός ....γκρουμ 

The Limits of Control - Στα Ορια του Ελέγχου (2009)Ηθοποιός ....ο κιθαρίστας 

Hellboy II: The Golden Army - Hellboy II: Η Χρυσή Στρατιά (2008)Ηθοποιός ....Trevor `Broom` Bruttenholm 

Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου (2008)Ηθοποιός ....καθηγητής Harold `Ox` Oxley 

Outlander (2008)Ηθοποιός ....Hrothgar 

Recount - Η Καταμέτρηση (2008)Ηθοποιός ....Warren Christopher 

The Oxford Murders - Ακολουθία Φόνων στην Οξφόρδη (2008)Ηθοποιός ....Arthur Seldom 

Boxes - Κουτιά (2007)Ηθοποιός ....ο πατέρας της Fanny 

Perfume: The Story of a Murderer - Το Αρωμα: Η Ιστορία ενός Δολοφόνου (2006)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

V for Vendetta (2006)Ηθοποιός ....καγκελάριος Adam Sutler 

Manderlay (2005)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

Shooting Dogs (2005)Ηθοποιός ....πάτερ Christopher 

The Proposition - Παράνομη Δικαιοσύνη (2005)Ηθοποιός ....Jellon Lamb 

The Skeleton Key - Το Αντικλείδι (2005)Ηθοποιός ....Benjamin `Ben` Devereaux 

Valiant - Βάλιαντ: Το Γενναίο Περιστέρι (2005)Ηθοποιός ....Felix (φωνή) 

Hellboy - Hellboy: Ο Ηρωας της Κόλασης (2004)Ηθοποιός ....Trevor `Broom` Bruttenholm 

Dogville (2003)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

Owning Mahowny - Η Τυφλή Ζαριά του Νταν Μαχόουνι (2003)Ηθοποιός ....Victor Foss 

Captain Corelli`s Mandolin - Το Μαντολίνο του Λοχαγού Κορέλι (2001)Ηθοποιός ....Δρ Γιάννης 

Harry Potter and the Sorcerer`s Stone - Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος (2001)Ηθοποιός ....Garrick Ollivander 

Lost Souls - Χαμένες Ψυχές (2000)Ηθοποιός ....πάτερ Lareaux 

The Tigger Movie - Ο Τίγρης, ο Γουίνι και η Παρέα τους (2000)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

All the Little Animals - Ολα τα Ζώα του Κόσμου (1998)Ηθοποιός ....Κος Summers 

Contact - Επαφή (1997)Ηθοποιός ....S.R. Hadden 

Love and Death on Long Island - Ο Ερωτας Πεθαίνει στο Λονγκ Άιλαντ (1997)Ηθοποιός ....Giles De`ath 

Dead Man - Ο Νεκρός (1995)Ηθοποιός ....John Scholfield 

Rob Roy - Ρομπ Ρόι: Εις το Ονομα της Τιμής (1995)Ηθοποιός ....μαρκήσιος James Graham 

Wild Bill - Ο Θρύλος της Ντακότα (1995)Ηθοποιός ....Charley Prince 

Thumbelina - Η Τοσοδούλα (1994)Ηθοποιός ....Κος Mole (φωνή) 

Even Cowgirls Get the Blues - Ακόμα και οι Καουμπόησες Μελαγχολούν (1993)Ηθοποιός ....η κόμισσα 

King Ralph - Κινγκ Ραλφ (1991)Ηθοποιός ....λόρδος Percival Graves 

The Field - Το Χωράφι (1990)Ηθοποιός ....Bird` O`Donnell 

Scandal - Σκάνδαλο (1989)Ηθοποιός ....Stephen Ward 

Spaceballs - Μπαλάκια Τρίτου Τύπου (1987)Ηθοποιός ....Kane 

White Mischief - Παρεκτροπές (1987)Ηθοποιός ....Gilbert Colvile 

The Black Cauldron - Ο Ταρζάν και το Μαγικό Καζάνι (1985)Ηθοποιός ....κερασφόρος βασιλιάς (φωνή) 

Nineteen Eighty-Four - 1984 (1984)Ηθοποιός ....Winston Smith 

Success Is the Best Revenge - Η Επιτυχία Είναι η Καλύτερη Εκδίκηση (1984)Ηθοποιός ....Dino Montecurva 

The Hit - Συμβόλαιο με το Θάνατο (1984)Ηθοποιός ....Braddock 

The Osterman Weekend - Οστερμαν, το 48ωρο των Κατασκόπων (1983)Ηθοποιός ....Lawrence Fassett 

History of the World: Part I - Η Τρελή Ιστορία του Κόσμου (1981)Ηθοποιός ....Jesus Christ 

Heaven`s Gate - Η Πύλη της Δύσεως (1980)Ηθοποιός ....William C. `Billy` Irvine 

The Elephant Man - Ο Ανθρωπος Ελέφαντας (1980)Ηθοποιός ....John MerrickAcademy Award Nominee

Alien - Αλιεν, ο Επιβάτης του Διαστήματος (1979)Ηθοποιός ....Kane 

Midnight Express - Το Εξπρές του Μεσονυχτίου (1978)Ηθοποιός ....MaxAcademy Award Nominee

The Lord of the Rings - Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών (1978)Ηθοποιός ....Aragorn (φωνή) 

The Shout - Η Κραυγή που Σκοτώνει (1978)Ηθοποιός ....Anthony Fielding 

A Man for All Seasons - Ενας Ανθρωπος για Ολες τις Εποχές (1966)Ηθοποιός ....Richard Rich 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.