• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Huppert, Isabelle



- Πραγματικό Όνομα:

Isabelle Ann Huppert


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Μαρτίου 1953
- Τόπος Γέννησης: Paris, France
- Ύψος: 160 cm.
- Σύζυγος: Chammah, Ronald


- Φιλμογραφία:

Greta - Η Χήρα (2018)Ηθοποιός   

"Ηθοποιός ....Greta Hideg 

Barrage (2017)Ηθοποιός ....Elisabeth 

Happy End (2017)Ηθοποιός ....Anne Laurent 

Keul-le-eo-ui Ka-me-la (2017)Ηθοποιός ....Claire 

Madame Hyde - Κυρία Χάιντ (2017)Ηθοποιός ....Marie Gequil/Κα Hyde 

Marvin ou la Belle Education (2017)Ηθοποιός ....Isabelle Huppert 

Elle - Εκείνη (2016)Ηθοποιός ....Michele LeblancAcademy Award Nominee

L`Avenir - Το Μέλλον (2016)Ηθοποιός ....Nathalie Chazeaux 

Souvenir - Σουβενίρ (2016)Ηθοποιός ....Liliane 

Tout de Suite Maintenant (2016)Ηθοποιός ....Solveig 

Asphalte - Ασφαλτος (2015)Ηθοποιός ....Jeanne Meyer 

Louder Than Bombs - Ο Ηχος της Σιωπής (2015)Ηθοποιός ....Isabelle Reed 

Valley of Love (2015)Ηθοποιός ....Isabelle 

La Ritournelle (2014)Ηθοποιός ....Brigitte Lecanu 

Abus de Faiblesse (2013)Ηθοποιός ....Maud Schoenberg 

Au Bonheur des Ogres - Για Ολα Φταις Εσύ (2013)Ηθοποιός ....εκδότρια 

Dead Man Down - Η Γεύση της Εκδίκησης (2013)Ηθοποιός ....Valentine Louzon 

La Religieuse - Η Μοναχή (2013)Ηθοποιός ....ηγουμένη Saint-Eutrope 

The Disappearance of Eleanor Rigby: Her - Η Εξαφάνιση της Eleanor Rigby: Εκείνη (2013)Ηθοποιός ....Mary Rigby 

The Disappearance of Eleanor Rigby: Him - Η Εξαφάνιση της Eleanor Rigby: Εκείνος (2013)Ηθοποιός ....Mary Rigby 

Tip Top (2013)Ηθοποιός ....Esther Lafarge 

Amour - Αγάπη (2012)Ηθοποιός ....Eva 

Bella Addormentata - Η Ωραία Κοιμωμένη (2012)Ηθοποιός ....η «αγία μητέρα» 

Captive - Σε Κατάσταση Ομηρίας (2012)Ηθοποιός ....Therese Bourgoine 

Da-reun Na-ra-e-seo - Στη Χώρα των Αλλων (2012)Ηθοποιός ....Anne 

Linhas de Wellington (2012)Ηθοποιός ....Cosima Pia 

Mon Pire Cauchemar - Ούτε στον Εχθρό μου! (2011)Ηθοποιός ....Agathe Novic 

My Little Princess - Η Μικρή μου Πριγκίπισσα (2011)Ηθοποιός ....Hanah Giurgiu 

Villa Amalia - Νέα Ζωή (2009)Ηθοποιός ....Ann 

White Material - Λευκή Υπεροχή (2009)Ηθοποιός ....Maria Vial 

Home - Σπίτι με Θέα (2008)Ηθοποιός ....Marthe 

Un Barrage contre le Pacifique - Ενα Φράγμα στον Ειρηνικό (2008)Ηθοποιός ....η μητέρα 

L`Ivresse du Pouvoir - Η Γοητεία της Εξουσίας (2006)Ηθοποιός ....Jeanne Charmant-Killman 

Nue Propriete - Η Ιδιοκτησία (2006)Ηθοποιός ....Pascale 

Gabrielle (2005)Ηθοποιός ....Gabrielle Hervey 

I ♥ Huckabees - Το Νόημα της Ζωής και Πώς να το Χάσετε (2004)Ηθοποιός ....Caterine Vauban 

Les Soeurs Fachees - Οι Τσακωμένες Αδελφές (2004)Ηθοποιός ....Martine Demouthy 

Ma Mere - Η Μητέρα μου (2004)Ηθοποιός ....Helene 

Le Temps du Loup - Η Ωρα του Λύκου (2003)Ηθοποιός ....Anne Laurent 

8 Femmes - 8 Γυναίκες (2002)Ηθοποιός ....Augustine 

La Vie Promise - Χωρίς Ελπίδα (2002)Ηθοποιός ....Sylvia 

La Pianiste - Η Δασκάλα του Πιάνου (2001)Ηθοποιός ....Erika Kohut 

Comedie de l`Innocence - Η Κωμωδία της Αθωότητας (2000)Ηθοποιός ....Ariane 

Les Destinees Sentimentales - Αισθηματικό Πεπρωμένο (2000)Ηθοποιός ....Nathalie Barnery 

Merci Pour le Chocolat - Merci για τη Σοκολάτα (2000)Ηθοποιός ....Marie-Claire `Mika` Muller 

Saint-Cyr - Σεν-Σιρ (2000)Ηθοποιός ....μαντάμ de Maintenon 

L`Ecole de la Chair - Η Σχολή της Σάρκας (1998)Ηθοποιός ....Dominique 

Rien ne Va Plus - Τέρμα τ`Αστεία (1997)Ηθοποιός ....Elizabeth / Betty 

Le Affinita Elettive - Εκλεκτικές Συγγένειες (1996)Ηθοποιός ....Carlotta 

La Ceremonie - Η Τελετή (1995)Ηθοποιός ....Jeanne 

Amateur (1994)Ηθοποιός ....Isabelle 

La Separation - Ο Χωρισμός (1994)Ηθοποιός ....Anne 

Madame Bovary - Μαντάμ Μποβαρύ (1991)Ηθοποιός ....Emma Bovary 

Les Possedes - Οι Καταδικασμένοι (1988)Ηθοποιός ....Maria Sjatov 

Une Affaire de Femmes - Γυναικεία Υπόθεση (1988)Ηθοποιός ....Marie 

The Bedroom Window - Παράθυρο στην Κρεβατοκάμαρα (1987)Ηθοποιός ....Sylvia Wentworth 

Coup de Foudre (1983)Ηθοποιός ....Lena 

Storia di Piera - Η Ιστορία της Πιέρα (1983)Ηθοποιός ....Piera 

Passion - Το Πάθος (1982)Ηθοποιός ....Isabelle 

Coup de Torchon - Το Ξεκαθάρισμα (1981)Ηθοποιός ....Rose Mercaillou 

Heaven`s Gate - Η Πύλη της Δύσεως (1980)Ηθοποιός ....Ella Watson 

Loulou - Το Αγόρι που Αγαπούσαν τα Κορίτσια (1980)Ηθοποιός ....Nelly 

Orokseg - Οι Κληρονόμοι (1980)Ηθοποιός ....Irene 

Sauve qui Peut (la Vie) - Ο Σώζων Εαυτόν Σωθήτω (1980)Ηθοποιός ....Isabelle Riviere 

Les Soeurs Bronte - Οι Αδελφές Μπροντέ (1979)Ηθοποιός ....Anne Bronte 

La Dentelliere - Για Μια Νύχτα Αγάπης (1977)Ηθοποιός ....Beatrice `Pomme` 

Le Juge et l`Assassin - Ο Ανακριτής και ο Δολοφόνος (1976)Ηθοποιός ....Rose 

Les Valseuses - Ο Χορός των Διεφθαρμένων (1974)Ηθοποιός ....Jacqueline 

Cesar et Rosalie - Σεζάρ και Ροζαλί (1972)Ηθοποιός ....Marite 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.