• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hubbard, Ros



- Πραγματικό Όνομα:

Ros Cox


- Φύλο: Γυναίκα
- Τόπος Γέννησης: Dublin, Ireland
- Σύζυγος: Hubbard, John




- Φιλμογραφία:

100 Streets - 100 Δρόμοι (2016)Παραγωγός   

Mothers and Daughters (2016)Υπεύθυνος Cast   

Risen - Ανάσταση (2016)Υπεύθυνος Cast   

Sunset Song - Ενα Τραγούδι για το Ηλιοβασίλεμα (2015)Υπεύθυνος Cast   

The Lovers (2015)Υπεύθυνος Cast   

Dracula Untold (2014)Υπεύθυνος Cast   

Romeo and Juliet - Ρωμαίος & Ιουλιέτα (2013)Υπεύθυνος Cast   

Summer in February - Καλοκαίρι Μέσα στον Χειμώνα (2013)Υπεύθυνος Cast   

The Christmas Candle (2013)Υπεύθυνος Cast   

Hannah Arendt (2012)Υπεύθυνος Cast   

Death of a Superhero (2011)Υπεύθυνος Cast   

There Be Dragons (2011)Υπεύθυνος Cast   

Desert Flower - Λουλούδι της Ερήμου (2009)Υπεύθυνος Cast   

Solomon Kane (2009)Υπεύθυνος Cast   

Fifty Dead Men Walking - Πενήντα Νεκροί Λιγότεροι (2008)Υπεύθυνος Cast   

Butterfly on a Wheel - Ενας Αγνωστος Ανάμεσα μας (2007)Υπεύθυνος Cast   

Flyboys (2006)Υπεύθυνος Cast   

Half Light (2006)Υπεύθυνος Cast   

Deux Freres - Δύο Αδέρφια: Ο Ντροπαλός και ο Γενναίος (2004)Υπεύθυνος Cast   

Laws of Attraction - Εραστές μετ`Εμποδίων (2004)Υπεύθυνος Cast   

Silver City - Ψήφισε... Πιλάγκερ Δαγκωτό! (2004)Υπεύθυνος Cast   

Bloody Sunday - Ματωμένη Κυριακή (2002)Υπεύθυνος Cast   

Evelyn (2002)Υπεύθυνος Cast   

Sunshine State - Η Πόλη της Χαράς (2002)Υπεύθυνος Cast   

The Four Feathers - Τα Τέσσερα Φτερά (2002)Υπεύθυνος Cast   

The Magnificent Ambersons - Οι Υπέροχοι Αμπερσονς (2002)Υπεύθυνος Cast   

Attila - Αττίλας, ο Κατακτητής (2001)Υπεύθυνος Cast   

Chica de Rio - Το Κορίτσι από το Ρίο (2001)Υπεύθυνος Cast   

Enemy at the Gates - Εχθρός Προ των Πυλών (2001)Υπεύθυνος Cast   

Lara Croft: Tomb Raider - Lara Croft Tomb Raider (2001)Υπεύθυνος Cast   

On the Nose - Τύχη Βουνό (2001)Υπεύθυνος Cast   

A Shot at Glory - Πορεία Προς τη Δόξα (2000)Υπεύθυνος Cast   

About Adam - Η Αλλη Πλευρά του Παραδείσου (2000)Υπεύθυνος Cast   

An Everlasting Piece - Η Περούκα του Τρομοκράτη (2000)Υπεύθυνος Cast   

Ordinary Decent Criminal - Ενας Εντιμότατος Κλέφτης (2000)Υπεύθυνος Cast   

When the Sky Falls - Το Τίμημα της Αλήθειας (2000)Υπεύθυνος Cast   

Angela`s Ashes - Οι Στάχτες της Αντζελα (1999)Υπεύθυνος Cast   

The Mummy - Η Μούμια (1999)Υπεύθυνος Cast   

Basil - Μπάζιλ (1998)Υπεύθυνος Cast   

Divorcing Jack - Χώρισε, Τζακ! (1998)Υπεύθυνος Cast   

The Theory of Flight - Μια Ξεχωριστή Σχέση (1998)Υπεύθυνος Cast   

This Is My Father - Η Αποκάλυψη (1998)Υπεύθυνος Cast   

Waking Ned - Οι Λοττο... φάγοι (1998)Υπεύθυνος Cast   

Bean - Bean: Η Υπέρτατη Ταινία Καταστροφής (1997)Υπεύθυνος Cast   

The Serpent`s Kiss - Το Φιλί του Ερπετού (1997)Υπεύθυνος Cast   

Evita - Εβίτα (1996)Υπεύθυνος Cast   

Moll Flanders - Η Ιστορία μιας Γυναίκας (1996)Υπεύθυνος Cast   

Backbeat (1994)Υπεύθυνος Cast   

Heavenly Creatures - Ουράνια Πλάσματα (1994)Υπεύθυνος Cast   

The Secret of Roan Inish - Το Μυστικό της Φώκιας (1994)Υπεύθυνος Cast   

War of the Buttons - Ο Πόλεμος των Κουμπιών (1994)Υπεύθυνος Cast   

Far and Away - Μακρινός Ορίζοντας (1992)Υπεύθυνος Cast   

The Commitments - The Commitments: Οι Ροκάδες του Δουβλίνου (1991)Υπεύθυνος Cast   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.