• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hoy, Maysie






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 21 Αυγούστου 1949





- Φιλμογραφία:

Spare Parts - Δεσμοί Ζωής (2015)Μοντάζ   

The Single Moms Club (2014)Μοντάζ   

A Madea Christmas (2013)Μοντάζ   

Temptation: Confessions of a Marriage Counselor (2013)Μοντάζ   

Good Deeds (2012)Μοντάζ   

Madea`s Witness Protection (2012)Μοντάζ   

Madea`s Big Happy Family (2011)Μοντάζ   

For Colored Girls - Ζωή με Αλλο Χρώμα (2010)Μοντάζ   

Why Did I Get Married Too? - Εγώ Γιατί Παντρεύτηκα; (2010)Μοντάζ   

I Can Do Bad All by Myself (2009)Μοντάζ   

Madea Goes to Jail (2009)Μοντάζ   

Meet the Browns (2008)Μοντάζ   

The Family That Preys (2008)Μοντάζ   

Daddy`s Little Girls - Τα Κορίτσια του Μπαμπά (2007)Μοντάζ   

Why Did I Get Married? - Ο Λόγος που Παντρεύτηκα... (2007)Μοντάζ   

Crazy in Alabama - Το Καλοκαίρι της Ελευθερίας (1999)Μοντάζ   

What Dreams May Come - Θα Σε Βρω στον Παράδεισο (1998)Μοντάζ   

Freeway - Προσευχήσου να Πεθάνεις (1996)Μοντάζ   

Smoke - Καπνός (1995)Μοντάζ   

The Joy Luck Club - Η Λέσχη της Χαράς και της Τύχης (1993)Μοντάζ   

The Player - Ο Παίκτης (1992)Μοντάζ   

3 Women - 3 Γυναίκες (1977)Ηθοποιός ....Doris 

McCabe & Mrs. Miller - Η Εντιμος Κυρία και ο Χαρτοπαίκτης (1971)Ηθοποιός ....Maisie 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.