• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hough, Julianne



- Πραγματικό Όνομα:

Julianne Alexandra Hough


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 20 Ιουλίου 1988
- Τόπος Γέννησης: Salt Lake City, Utah, USA
- Ύψος: 163 cm.



- Φιλμογραφία:

Dirty Grandpa - Ατακτος Παππούς (2016)Ηθοποιός ....Meredith Goldstein 

Curve - Μετά τη Στροφή (2015)Ηθοποιός ....Mallory Rutledge 

Paradise (2013)Ηθοποιός ....Lamb Mannerheim 

Safe Haven (2013)Ηθοποιός ....Katie/Erin Tierney 

Rock of Ages (2012)Ηθοποιός ....Sherrie Christian 

Footloose (2011)Ηθοποιός ....Ariel Moore 

Burlesque (2010)Ηθοποιός ....Georgia 

Harry Potter and the Sorcerer`s Stone - Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος (2001)Ηθοποιός ....μαθήτρια 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.