• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Horowitz, Jordan






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 10 Απριλίου 1980
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Σύζυγος: Hart, Julia



- Φιλμογραφία:

La La Land (2016)Παραγωγός  Academy Award Nominee

Miss Stevens (2016)Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

The Master Cleanse (2016)Παραγωγός   

The Keeping Room (2014)Παραγωγός   

Are You Here (2013)Παραγωγός   

Save the Date - Πρόταση Γάμου (2012)Παραγωγός   

The Kids Are All Right - Τα Παιδιά Είναι Εντάξει (2010)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.