• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Homewood, Jo















- Φιλμογραφία:

I.T. - Προσωπικά Μυστικά (2016)Διευθυντής Παραγωγής   

Sing Street (2016)Διευθυντής Παραγωγής   

The Secret Scripture - Η Μυστική Γραφή (2016)Διευθυντής Παραγωγής   

Grabbers - Εξωγήινο Hangover (2012)Διευθυντής Παραγωγής   

Fifty Dead Men Walking - Πενήντα Νεκροί Λιγότεροι (2008)Διευθυντής Παραγωγής   

Breakfast on Pluto (2005)Διευθυντής Παραγωγής   

Bloody Sunday - Ματωμένη Κυριακή (2002)Διευθυντής Παραγωγής   

In America (2002)Διευθυντής Παραγωγής   

On the Nose - Τύχη Βουνό (2001)Διευθυντής Παραγωγής   

The General - Ο Στρατηγός (1998)Διευθυντής Παραγωγής