• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hoffmann, Gaby



- Πραγματικό Όνομα:

Gabriella Mary Hoffmann


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 08 Ιανουαρίου 1982
- Τόπος Γέννησης: Pittsburgh, Pennsylvania, USA
- Ύψος: 170 cm.



- Φιλμογραφία:

Obvious Child (2014)Ηθοποιός ....Nellie 

Veronica Mars (2014)Ηθοποιός ....Ruby Jetson 

Wild - Αγρια (2014)Ηθοποιός ....Aimee 

Crystal Fairy & the Magical Cactus and 2012 (2013)Ηθοποιός ....Crystal Fairy 

13 (2010)Ηθοποιός ....Clara Ferro 

Life During Wartime (2009)Ηθοποιός ....Wanda 

You Can Count on Me - Στηρίξου Πάνω μου (2000)Ηθοποιός ....Sheila 

200 Cigarettes - 200 Τσιγάρα (1999)Ηθοποιός ....Stephie 

Black and White - Ασπρο και Μαύρο (1999)Ηθοποιός ....Raven 

Volcano - Ηφαίστειο (1997)Ηθοποιός ....Kelly Roark 

Everyone Says I Love You - Ολοι Λένε: Σ`Αγαπώ (1996)Ηθοποιός ....Lane Dandridge 

Now and Then - Αξέχαστες Μέρες (1995)Ηθοποιός ....Samantha Albertson (νεαρή) 

Sleepless in Seattle - Αγρυπνος στο Σιάτλ (1993)Ηθοποιός ....Jessica 

The Man Without a Face - Ο Ανθρωπος Χωρίς Πρόσωπο (1993)Ηθοποιός ....Megan Norstadt 

This Is My Life - Αυτή Είναι η Ζωή μου (1992)Ηθοποιός ....Opal Ingels 

Field of Dreams - Ο Ξυπόλητος Τζο (1989)Ηθοποιός ....Karin Kinsella 

Uncle Buck - Μόνος με τον Θείο (1989)Ηθοποιός ....Maizy Russell 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.