• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hobby, Amy






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Paint It Black (2016)Παραγωγός   

What Happened, Miss Simone? (2015)Παραγωγός ....ντοκιμαντέρAcademy Award Nominee

Lucky Them (2013)Παραγωγός   

Gayby - Γκέιμπι (2012)Παραγωγός   

Love, Marilyn (2012)Παραγωγός   

And Everything Is Going Fine (2010)Παραγωγός   

The Virginity Hit - Παρθένος OnLine (2010)Παραγωγός   

Adrift in Manhattan - Χωρίς Προορισμό (2007)Παραγωγός   

Secretary - Η Γραμματέας (2002)Παραγωγός   

Thirteen Conversations About One Thing - Δεκατρείς Απόψεις για την Ευτυχία (2001)Παραγωγός   

Hamlet - Αμλετ 2000 (2000)Παραγωγός   

Trance - Η Δύναμη του Κακού (1998)Παραγωγός   

Sunday - Κυριακή (1997)Παραγωγός   

Nadja - Νάντια, ο Θηλυκός Βρικόλακας (1994)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.