• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Heller, Tom















- Φιλμογραφία:

Foxcatcher (2014)Παραγωγός   

Mud - Ενα Καλοκαίρι (2012)Παραγωγός   

Win Win (2011)Παραγωγός   

127 Hours - 127 Ωρες (2010)Παραγωγός   

Monogamy (2010)Παραγωγός   

Mother and Child - Μέχρι να Σε Βρω (2009)Παραγωγός   

Precious - Μονάκριβη (2009)Παραγωγός