• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hawks, Howard



- Πραγματικό Όνομα:

Howard Winchester Hawks


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 30 Μαϊου 1896
- Τόπος Γέννησης: Goshen, Indiana, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 26 Δεκεμβρίου 1977
- Ύψος: 187 cm.


- Φιλμογραφία:

Scarface - Ο Σημαδεμένος (1983)Συγγραφέας ....σενάριο του 1932 

Rio Lobo - Ρίο Λόμπο (1970)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

El Dorado - Ελντοράντο (1966)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Hatari! - Χατάρι (1962)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Rio Bravo - Ρίο Μπράβο (1959)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Land of the Pharaohs - Η Χώρα των Φαραώ (1955)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Gentlemen Prefer Blondes - Οι Ανδρες Προτιμούν τις Ξανθιές (1953)Σκηνοθετης   

Monkey Business - Ο Βαρνάβας, η Εντβίνα, η Μαϊμού και το Μπογκομόλετς (1952)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

O. Henry`s Full House - Το Τελευταίο Φύλλο (1952)Σκηνοθετης   

The Big Sky - Η Επέλαση των Χιλίων Κεραυνών (1952)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

The Thing from Another World - Το Πράγμα απ` τον Αλλο Κόσμο (1951)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης ....(δεύτερος) 

"Σεναριογράφος   

I Was a Male War Bride - Η Νύφη Ηταν Αρσενική (1949)Σκηνοθετης   

Red River - Το Κόκκινο Ποτάμι (1948)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

The Big Sleep - Πάθος και Αίμα (1946)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

To Have and Have Not - Η Σειρήνα της Μαρτινίκα (1944)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Air Force - Αεροναυμαχία των Φιλιππίνων (1943)Σκηνοθετης   

The Outlaw - Η Παράνομος (1943)Σκηνοθετης ....(δεύτερος) 

"Σεναριογράφος   

Ball of Fire - Ο Καθηγητής και η Γυμνή Χορεύτρια (1941)Σκηνοθετης   

Sergeant York - Ο Λοχίας Γιορκ (1941)Παραγωγός  Academy Award Nominee

"Σκηνοθετης  Academy Award Nominee

His Girl Friday - Ξαναπαντρεύομαι τη Γυναίκα μου (1940)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Only Angels Have Wings - Μόνον οι Αγγελοι Εχουν Φτερά (1939)Συγγραφέας ....διήγημα 

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Bringing Up Baby - Η Γυναίκα με τη Λεοπάρδαλη (1938)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Test Pilot - Φλεγόμενοι Ουρανοί (1938)Σεναριογράφος   

Come and Get It (1936)Σκηνοθετης   

Barbary Coast - Πόλη Ανευ Νόμου (1935)Σκηνοθετης   

Twentieth Century - Τρένο Πολυτελείας (1934)Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

Viva Villa! - Βίβα Βίλλα (1934)Σκηνοθετης ....(δεύτερος) 

"Σεναριογράφος   

Scarface - Σκάρφεϊς (1932)Ηθοποιός ....άντρας σε κρεβάτι 

"Παραγωγός   

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

The Criminal Code - Ποιος θα τον Δικαιώσει; (1931)Σκηνοθετης   

The Dawn Patrol - Οι Αερομαχίες του Δυτικού Μετώπου (1930)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Underworld - Οι Νύχτες του Σικάγου (1927)Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.