• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22113
  • Αριθμός συν/τών: 758568
  • Πρόγραμμα 207 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Harrison, Kathleen






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 23 Φεβρουαρίου 1892
- Τόπος Γέννησης: Blackburn, Lancashire, England, UK
- Hμερομηνία Θανάτου: 07 Δεκεμβρίου 1995
- Σύζυγος: Back, John Henry


- Φιλμογραφία:

Cast a Dark Shadow - Το Μυστικό της Μαύρης Σκιάς (1955)Ηθοποιός ....Emmie 

The Pickwick Papers (1952)Ηθοποιός ....Rachel Wardle 

Scrooge - Σκρουτζ (1951)Ηθοποιός ....Κα Dilber 

Trio - Τρίο (1950)Ηθοποιός ....Emma Brown Foreman 

Oliver Twist - Ολιβερ Τουίστ (1948)Ηθοποιός ....Mrs. Sowerberry 

In Which We Serve - Ναυάγιο στα Νερά της Κρήτης (1942)Ηθοποιός ....Κα Blake 

Night Must Fall (1937)Ηθοποιός ....Emily Terence 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.