• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hardy, Tom



- Πραγματικό Όνομα:

Edward Thomas Hardy


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 15 Σεπτεμβρίου 1977
- Τόπος Γέννησης: London, England, UK
- Ύψος: 175 cm.



- Φιλμογραφία:

Venom (2018)Ηθοποιός ....Eddie Brock 

Dunkirk - Δουνκέρκη (2017)Ηθοποιός ....Farrier 

Child 44 (2015)Ηθοποιός ....Leo Demidov 

Legend - Δίδυμοι Θρύλοι (2015)Ηθοποιός ....Ronald `Ronnie` Kray/Reginald `Reggie` Kray 

Mad Max: Fury Road - Mad Max: Ο Δρόμος της Οργής (2015)Ηθοποιός ....`Mad` Max Rockatansky 

The Revenant - Η Επιστροφή (2015)Ηθοποιός ....John FitzgeraldAcademy Award Nominee

The Drop - Η Συγκάλυψη (2014)Ηθοποιός ....Bob Saginowski 

Locke - Σε Λάθος Χρόνο (2013)Ηθοποιός ....Ivan Locke 

Lawless - Παράνομοι (2012)Ηθοποιός ....Forrest Bondurant 

The Dark Knight Rises - Ο Σκοτεινός Ιππότης: Η Επιστροφή (2012)Ηθοποιός ....Bane 

This Means War - Αυτό θα Πει Πόλεμος (2012)Ηθοποιός ....Tuck 

Tinker Tailor Soldier Spy - Κι ο Κλήρος Επεσε στον Σμάιλι (2011)Ηθοποιός ....Ricki Tarr 

Warrior (2011)Ηθοποιός ....Tom Conlon 

Inception (2010)Ηθοποιός ....Eames 

Thick as Thieves - Εντιμότατοι Διαρρήκτες (2009)Ηθοποιός ....Michaels 

Bronson (2008)Ηθοποιός ....Charles Bronson (Michael Peterson) 

RocknRolla (2008)Ηθοποιός ....Handsome Bob 

Flood - Flood: Η Καταστροφή του Λονδίνου (2007)Ηθοποιός ....Zak 

Marie Antoinette - Μαρία Αντουανέτα (2006)Ηθοποιός ....Raumont 

Minotaur (2006)Ηθοποιός ....Theo 

Scenes of a Sexual Nature - Σκηνές Σεξουαλικής Φύσης (2006)Ηθοποιός ....Noel 

Layer Cake - Χάπια, Σφαίρες & 2.000.000 Λίρες (2004)Ηθοποιός ....Clarkie 

Dot The I - Φονική Λεπτομέρεια (2003)Ηθοποιός ....Tom 

The Reckoning - Παράσταση για εναν Αθώο (2003)Ηθοποιός ....Straw 

Star Trek: Nemesis (2002)Ηθοποιός ....Praetor Shinzon 

Band of Brothers (TV) - Στην Πρώτη Γραμμή (2001)Ηθοποιός ....John A. Janovec 

Black Hawk Down - Μαύρο Γεράκι: Η Κατάρριψη (2001)Ηθοποιός ....Lance Twombly 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.