• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hansen, Douglas






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Snowden - Σνόουντεν (2016)Παραγωγός   

Freeheld - Αγάπη Χωρίς Ορια (2015)Παραγωγός   

jOBS (2013)Παραγωγός   

Side Effects - Παρενέργειες (2013)Παραγωγός   

Looper - Looper: Αντιμέτωποι με το Χρόνο (2012)Παραγωγός   

A Good Old Fashioned Orgy (2011)Παραγωγός   

Seeking Justice - Το Δίκιο σου το Παίρνεις με Αίμα (2011)Παραγωγός   

An Education - Μία Κάποια Εκπαίδευση (2009)Παραγωγός   

Easy Virtue - Ενας Ονειρεμένος Γάμος (2008)Παραγωγός   

Solstice - Η Πύλη των Νεκρών (2008)Παραγωγός   

The Brothers Bloom - Οι Αδελφοί Μπλουμ (2008)Παραγωγός   

I`m Not There. - I`m Not There (2007)Παραγωγός   

Stay Alive (2006)Παραγωγός   

Beowulf & Grendel - Beowulf: Ο Θρυλικός Πολεμιστής (2005)Παραγωγός   

Lord of War - Κυρίαρχος του Παιχνιδιού (2005)Παραγωγός   

Beyond the Sea - Πέρα από τη Θάλασσα (2004)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.