• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Gries, Jon






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 17 Ιουνίου 1957
- Τόπος Γέννησης: Glendale, California, USA
- Ύψος: 180 cm.



- Φιλμογραφία:

In-cheon Sang-ryuk Jak-jeon (2016)Ηθοποιός ....Hoyt Vandenberg 

Taken 3 - Η Αρπαγή 3 (2015)Ηθοποιός ....Mark Casey 

Faults (2014)Ηθοποιός ....Terry 

Taken 2 - Η Αρπαγή 2 (2012)Ηθοποιός ....Mark Casey 

Natural Selection - Φυσική Επιλογή (2011)Ηθοποιός ....Peter 

Crazy on the Outside (2010)Ηθοποιός ....Edgar 

The Smell of Success (2009)Ηθοποιός ....Early Dunchamp 

Taken - Η Αρπαγή (2008)Ηθοποιός ....Mark Casey 

September Dawn - Ματωμένος Σεπτέμβρης (2007)Ηθοποιός ....John D. Lee 

The Comebacks - Sports Movie (2007)Ηθοποιός ....κουρέας 

Stick It - Ατίθασο Ταλέντο (2006)Ηθοποιός ....Brice Graham 

The Astronaut Farmer - Ενας Αγρότης στο Διάστημα (2006)Ηθοποιός ....πράκτορας του FBI Killbourne 

Napoleon Dynamite - Ναπολέων Δυναμίτης (2004)Ηθοποιός ....Rico Dynamite 

Northfork - Αντίσταση Μέχρις Εσχάτων (2003)Ηθοποιός ....Arnold 

"Παραγωγός   

The Rundown - Καλωσήρθατε στη Ζούγκλα (2003)Ηθοποιός ....Harvey 

The Snow Walker - Αγγίζοντας το Θεό (2003)Ηθοποιός ....Pierce 

Twin Falls Idaho - Στον Αστερισμό των Διδύμων (1999)Ηθοποιός ....Jay Harrison 

"Παραγωγός   

Men in Black - Οι Ανδρες με τα Μαύρα (1997)Ηθοποιός ....οδηγός βαν 

Get Shorty - Πιάστε τον Κοντό (1995)Ηθοποιός ....Ronald `Ronnie` Wingate 

The Grifters - Οι Κλέφτες (1990)Ηθοποιός ....φίλος του μεθυσμένου 

Kill Me Again - Σκότωσε με Ξανά (1989)Ηθοποιός ....Alan Swayzie 

Fright Night Part 2 - Νύχτα Τρόμου 2 (1988)Ηθοποιός ....Louie 

Running Scared - Δύο Λαγωνικά από το Σικάγο (1986)Ηθοποιός ....Tony Montoya 

Will Penny - Ο Μεγάλος Σκληρός (1968)Ηθοποιός ....Horace `Button` G. Allen 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.