• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Gould, Elliott



- Πραγματικό Όνομα:

Elliott Goldstein


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 29 Αυγούστου 1938
- Τόπος Γέννησης: Brooklyn, New York, USA
- Ύψος: 191 cm.



- Φιλμογραφία:

The History of Love (2016)Ηθοποιός ....Bruno Leibovitch 

Ruby Sparks - Το Κορίτσι των Ονείρων μου (2012)Ηθοποιός ....Δρ Rosenthal 

Contagion (2011)Ηθοποιός ....Δρ Ian Sussman 

Expecting Mary (2010)Ηθοποιός ....Horace Weitzel 

Morning (2010)Ηθοποιός ....Δρ Goodman 

The Deal (2008)Ηθοποιός ....ραβίνος Seth Gutterman 

Ocean`s Thirteen - Η Συμμορία των Δεκατριών (2007)Ηθοποιός ....Reuben Tishkoff 

The Ten Commandments - Οι Δέκα Εντολές (2007)Ηθοποιός ....Θεός (φωνή) 

Ocean`s Twelve - Η Συμμορία των Δώδεκα (2004)Ηθοποιός ....Reuben Tishkoff 

Ocean`s Eleven - Η Συμμορία των Εντεκα (2001)Ηθοποιός ....Reuben Tishkoff 

Picking Up the Pieces - Η Γυναίκα μου... Κομμάτια να Γίνει! (2000)Ηθοποιός ....πάτερ LaCage 

American History X - Μαθήματα Αμερικανικής Ιστορίας (1998)Ηθοποιός ....Murray 

The Big Hit - Το Μεγάλο Χτύπημα (1998)Ηθοποιός ....Morton Shulman 

City of Industry - Η Προδοσία (1997)Ηθοποιός ....Harvey 

Naked Gun 33 1/3: The Final Insult - Τρελές Σφαίρες 33 1/3 (1994)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

The Player - Ο Παίκτης (1992)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Bugsy (1991)Ηθοποιός ....Harry Greenberg 

The Muppets Take Manhattan - Οι Μάπετς στο Μανχάταν (1984)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

Falling in Love Again - Ερωτευμένοι Ξανά (1980)Ηθοποιός ....Harry Lewis 

The Last Flight of Noah`s Ark - Ενας Τρελός Τρελός Ροβινσώνας (1980)Ηθοποιός ....Noah Dugan 

Escape to Athena - Απόδραση στην Αθήνα (1979)Ηθοποιός ....Charlie Dane 

The Lady Vanishes - Δολοφονία στο Τρένο των 12:15 (1979)Ηθοποιός ....Robert Condon 

The Muppet Movie - Οι Μάπετ Σόου στο Χόλιγουντ (1979)Ηθοποιός ....κομπέρ 

The Silent Partner - Σιωπηλός Δολοφόνος (1978)Ηθοποιός ....Miles Cullen 

A Bridge Too Far - Η Γέφυρα του Αρνεμ (1977)Ηθοποιός ....Robert Stout 

Capricorn One - Ακρωτήριο Κένεντι, Πτήση: Αιγόκερως 1 (1977)Ηθοποιός ....Robert Caulfield 

Harry and Walter Go to New York - Δύο Εντιμότατοι… Αετονύχιδες (1976)Ηθοποιός ....Walter Hill 

Nashville - Νάσβιλ, η Πόλη των Εκπλήξεων (1975)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Whiffs - Ελα Τώρα... Γιατί Βιάζομαι! (1975)Ηθοποιός ....Dudley Frapper 

California Split - Ζάρια, Πόκερ και... Κάτι Αλλο! (1974)Ηθοποιός ....Charlie Waters 

The Long Goodbye - Μια Σφαίρα, Ενα Αντίο (1973)Ηθοποιός ....Philip Marlowe 

Beroringen - Η Επαφή (1971)Ηθοποιός ....David Kovac 

MASH (1970)Ηθοποιός ....λοχαγός John Francis Xavier `Trapper` McIntyre 

Bob & Carol & Ted & Alice - Μπομπ και Κάρολ και Τεντ και Αλίκη (1969)Ηθοποιός ....Ted HendersonAcademy Award Nominee



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.