• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Goldberg, Whoopi



- Πραγματικό Όνομα:

Caryn Elaine Johnson


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 13 Νοεμβρίου 1955
- Τόπος Γέννησης: New York City, New York, USA
- Ύψος: 165 cm.



- Φιλμογραφία:

9/11 (2017)Ηθοποιός ....Metzie 

Big Stone Gap (2014)Ηθοποιός ....Fleeta Mullins 

Teenage Mutant Ninja Turtles - Χελωνονιντζάκια (2014)Ηθοποιός ....Bernadette Thompson 

Top Five (2014)Ηθοποιός ....η ίδια 

A Little Bit of Heaven - Ενας Μικρός Παράδεισος (2011)Ηθοποιός ....ο Θεός 

The Muppets (2011)Ηθοποιός ....η ίδια 

For Colored Girls - Ζωή με Αλλο Χρώμα (2010)Ηθοποιός ....Alice / White 

Toy Story 3 (2010)Ηθοποιός ....Stretch (φωνή) 

Madea Goes to Jail (2009)Ηθοποιός ....Whoopi 

Annie Leibovitz: Life Through a Lens - Ανι Λίμποβιτς: Ζωή Μέσα από το Φακό (2007)Ηθοποιός ....η ίδια 

If I Had Known I Was a Genius - Η Δασκάλα... του Πρωτάρη!!! (2007)Ηθοποιός ....Κα Reed 

Doogal (2006)Ηθοποιός ....Ermintrude (φωνή) 

Everyone`s Hero (2006)Ηθοποιός ....Darlin` (φωνή) 

Racing Stripes - Στράιπς, ο Πρωταθλητής (2005)Ηθοποιός ....Franny (φωνή) 

The Aristocrats (2005)Ηθοποιός ....η ίδια 

The Pacifier - Κωδικός: Πιπίλα (2005)Ηθοποιός ....Oda Mae Brown (αρχείο) 

The Lion King 1 1/2 - Ο Βασιλιάς των Λιονταριών 3: Χακούνα Ματάτα (2004)Ηθοποιός ....Shenzi (φωνή) 

Star Trek: Nemesis (2002)Ηθοποιός ....Guinan 

Monkeybone (2001)Ηθοποιός ....Θάνατος 

Rat Race - Το Τρελό Κυνήγι του Θησαυρού (2001)Ηθοποιός ....Vera Baker 

The Adventures of Rocky & Bullwinkle - Τρελές Περιπέτειες στη Λοξολάνδη (2000)Ηθοποιός ....δικαστίνα 

Girl, Interrupted - Το Κορίτσι που Αφησα Πίσω (1999)Ηθοποιός ....Valerie Owens 

The Deep End of the Ocean - Η Βαθιά Ακρη του Ωκεανού (1999)Ηθοποιός ....Candy Bliss 

Cinderella - Η Σταχτοπούτα (1997)Ηθοποιός ....βασίλισσα Constantina 

In & Out (1997)Ηθοποιός ....η ίδια 

In the Gloaming - Στο Λυκόφως της Ζωής (1997)Ηθοποιός ....Myrna 

Bogus - Ο Φανταστικός μου Φίλος (1996)Ηθοποιός ....Harriet Franklin 

Ghosts of Mississippi - Φαντάσματα από το Παρελθόν (1996)Ηθοποιός ....Myrlie Evers 

The Associate - Ο Συνεργάτης μου (1996)Ηθοποιός ....Laurel Ayres 

Boys on the Side - Η Γυναικοπαρέα (1995)Ηθοποιός ....Jane DeLuca 

Moonlight and Valentino - Ερωτας στο Φως του Φεγγαριού (1995)Ηθοποιός ....Sylvie Morrow 

The Celluloid Closet - Κάτω από το Χαλί του Χόλιγουντ (1995)Ηθοποιός ....η ίδια 

Corrina, Corrina - Κορίνα (1994)Ηθοποιός ....Corrina Washington 

Star Trek: Generations - Σταρ Τρεκ: Γενεές (1994)Ηθοποιός ....Guinan 

The Lion King - Ο Βασιλιάς των Λιονταριών (1994)Ηθοποιός ....Shenzi (φωνή) 

The Pagemaster - Μεγάλο Ταξίδι στην Περιπέτεια (1994)Ηθοποιός ....Fantasy (φωνή) 

Loaded Weapon 1 - Το Γεμιστό Οπλο Νο 1 (1993)Ηθοποιός ....αστυνομικός Billy York 

Made in America (1993)Ηθοποιός ....Sarah Mathews 

Naked in New York - Γυμνοί στη Νέα Υόρκη (1993)Ηθοποιός ....μάσκα στο θέατρο 

Sister Act 2: Back in the Habit - Sister Act 2 (1993)Ηθοποιός ....Deloris Van-Cartier 

Sister Act - Τρελές Αδελφές (1992)Ηθοποιός ....Deloris Van-Cartier/αδελφή Mary Clarence 

The Player - Ο Παίκτης (1992)Ηθοποιός ....ντετέκτιβ Susan Avery 

Soapdish - Σαπουνόπερα (1991)Ηθοποιός ....Rose Schwartz 

Ghost - Αόρατος Εραστής (1990)Ηθοποιός ....Oda Mae BrownAcademy Award Winner

Homer and Eddie - Χόμερ & Εντι (1989)Ηθοποιός ....Eddie Cervi 

Clara`s Heart - Η Καρδιά της Κάρλα (1988)Ηθοποιός ....Clara Mayfield 

Jumpin` Jack Flash - Ο Κατάσκοπος που Βγήκε από το Κομπιούτερ (1986)Ηθοποιός ....Teresa `Terry` Doolittle 

The Color Purple - Το Πορφυρό Χρώμα (1985)Ηθοποιός ....Celie Harris JohnsonAcademy Award Nominee



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.