• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Godfrey, Wayne Marc






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 30 Νοεμβρίου 1981
- Τόπος Γέννησης: London, England, UK
- Σύζυγος: Godfrey, Gemma



- Φιλμογραφία:

London Fields (2018)Παραγωγός   

Aftermath - Βεντέτα (2017)Παραγωγός   

Arsenal - Ομηρος της Μαφίας (2017)Παραγωγός   

First Kill (2017)Παραγωγός   

Inconceivable (2017)Παραγωγός   

Phoenix Forgotten (2017)Παραγωγός   

The Foreigner - Εκδικητής (2017)Παραγωγός   

The Humanity Bureau (2017)Παραγωγός   

The Yellow Birds (2017)Παραγωγός   

Wind River - Στα Ιχνη του Ανέμου (2017)Παραγωγός   

47 Meters Down (2016)Παραγωγός   

Burn Your Maps (2016)Παραγωγός   

Marauders - Οι Επιδρομείς (2016)Παραγωγός   

Mr. Church (2016)Παραγωγός   

Precious Cargo - Πολύτιμο Φορτίο (2016)Παραγωγός   

Salt and Fire (2016)Παραγωγός   

Silence - Σιωπή (2016)Παραγωγός   

The Comedian (2016)Παραγωγός   

90 Minutes in Heaven - 90 Λεπτά στον Παράδεισο (2015)Παραγωγός   

Bone Tomahawk - Τσεκούρι από Κόκκαλο (2015)Παραγωγός   

Extraction - Τρομοκράτες (2015)Παραγωγός   

Heist - Λεωφορείο 657 (2015)Παραγωγός   

The Survivalist (2015)Παραγωγός   

Vice - Vice: Η Πόλη της Βίας (2015)Παραγωγός   

Cake (2014)Παραγωγός   

Dod Sno 2 - Το Χιόνι Ξαναβάφτηκε Κόκκινο (2014)Παραγωγός   

Sin City: A Dame to Kill For - Αμαρτωλή Πόλη: Η Κυρία Θέλει Φόνο (2014)Παραγωγός   

The Anomaly - The Anomaly: Αγνωστη Ταυτότητα (2014)Παραγωγός   

The Prince (2014)Παραγωγός   

Enemies Closer - Εκπαιδευμένος να Σκοτώνει (2013)Παραγωγός   

Getaway (2013)Παραγωγός   

Vehicle 19 - Ο Μαχητής (2013)Παραγωγός   

Dragon Eyes - Το Βλέμμα του Δράκου (2012)Παραγωγός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.